Κατηγορίες
Περιφεριακή Ενότητα Ημαθίας

Απολογιστική εκδήλωση υλοποιημένων έργων & δράσεων στην Π. Ε. Ημαθίας για το ΕΣΠΑ 2007-2013

ESPA20172013Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και ο αντιπεριφερειάρχης  Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, προσκαλούν τις τοπικές αρχές, εκπροσώπους κοινωνικών, παραγωγικών και αναπτυξιακών φορέων και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη στην εκδήλωση με θέμα: «Ολοκλήρωση των έργων ΕΣΠΑ. Αποτελέσματα και ωφέλειες». Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για την ολοκλήρωση των έργων του ΕΣΠΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία, για τα αποτελέσματά τους στην καθημερινότητα των πολιτών και την ωφέλεια που προκύπτει για την κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ημαθίας στη Βέροια.

« Ο Απόστολος Τζιτζικώστας απέδειξε στην πράξη ότι ,με  τη σκληρή δουλειά και τη μεθοδικότητα  που επέδειξε, η ΠΚΜ είναι πρώτη σε απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ τα τελευταία χρόνια. Η εκδήλωση της Παρασκευής θα είναι η απαρχή της δραστηριοποίησης της τοπικής μας κοινωνίας, με επικεφαλής τους κοινωνικούς της εταίρους, το Επιμελητήριο, τους εμπορικούς και επαγγελματικούς συλλόγους, στον σχεδιασμό και τις στοχεύσεις της Περιφερειακής μας Ενότητας, στη νέα προγραμματική περίοδο του ΣΕΣ» τονίζει, σε δήλωση του, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Καλαϊτζίδης.