Κατηγορίες
περιβάλλον

Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα: Το Σάββατο παρουσιάζει τις δράσεις του. Την Κυριακή, Οικογιορτή!

afisaforeas12xroniaΈνα πολύ σημαντικό σαββατοκύριακο είναι αυτό που έρχεται για το Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα, καθώς το Σάββατο 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το τελικό συνέδριο παρουσίασης των δράσεών μας, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου, ενώ την Κυριακή 11 Οκτωβρίου είναι μέρα… γιορτής, αφού θα είμαστε στο Καλοχώρι για την 5η Οικογιορτή Γαλλικού Ποταμού.

Το συνέδριο θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στις 9:30 το πρωί και έχει τίτλο “Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού: 12 χρόνια δράσεις για τη φύση και τον άνθρωπο”. Για περισσότερες πληροφορίες και για το πρόγραμμα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Φορέα.

Η Οικογιορτή Γαλλικού Ποταμού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Πάρκο Κερκύρας, στο Καλοχώρι, με παρατήρηση πουλιών, με ξεναγήσεις, με βόλτες με ποδήλατα και με άλογα, με περιβαλλοντικά παιχνίδια για παιδιά και εργαστήρια για μεγάλους. Μαζί μας θα είναι παραγωγοί βιολογικών προϊόντων και χειροτέχνες. Δείτε εδώ το πρόγραμμα δραστηριοτήτων.