Κατηγορίες
αθλητικά

Με απουσίες ο Φίλιππος κόντρα στην ΑΕΚ – ανεβασμένη όμως η ομάδα μετά τη Ρωσία

filipposveroias-handballΜε προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Φιλίππου για το Σαββατιάκο ματς με την ΑΕΚ στο Μακροχώρι. Οι Γρηγόρης Σανίκης και Μπάμπης Ανανιάδης παραμένουν τραυματίες από το ματς της Ρωσίας και δεν είναι στην διάθεση του προπονητή τους. Αντίθετα κανονικά συμμετέχει στις προπονήσεις ο Σάββας Καρυπίδης.

Μιλώντας για το ματς του Σαββάτου ο τερματοφύλακας του Φιλίππου Γιώργος Κότσυφας σημείωσε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι πάντα μια υπολογίσιμη δύναμη. Εμείς προερχόμαστε από μια πρόκριση που μας έχει ανεβάσει ψυχολογικά. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω αυτό και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου για να διεκδικήσουμε τη νίκη και να προχωρήσουμε με θετικά αποτελέσματα».

Σε ερώτηση για το αν επηρεαστεί η απόδοση του Φιλίππου από τις απουσίες τόνισε: «Η απουσία του Σανίκη είναι σημαντική για την ομάδα μας. Ήταν ο πιο φορμαρισμένος παίκτης. Το θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Καρυπίδης. Πιστεύω ότι τα υπόλοιπα παιδιά θα καλύψουν τα κενά και αν είμαστε σοβαροί θα πάρουμε τη νίκη».

Αναφορικά με το τι πρέπει να προσέξει ο Φίλιππος, ο Γιώργος Κότσυφας σημείωσε: «Η ΑΕΚ έχει δυνατή άμυνα και πρέπει να προσπαθήσουμε να την διασπάσουμε. Επίσης πρέπει και η δική μας άμυνα να είναι δυνατή για να έχουμε την ευκαιρία να σημειώσουμε εύκολα γκολ».