Κατηγορίες
ανακοινώσεις

Κάλεσμα συμμετοχής στο πανελλαδικό παν-αναπηρικό συλλαλητήριο της 4ης Νοεμβρίου

paidiaanoixisweblogoΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΑΝ – ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4/11/2015 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Προς:

Γονείς – Κηδεμόνες

Μέλη του Φιλανθρωπικού μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας.

Σύμφωνα με τη Διακήρυξη της Ε.Σ.Α.με.Α. και το κάλεσμα της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.με.Α. σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Πανελλαδικό Παν – αναπηρικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Ένα ακόμα πιο σκληρό μνημόνιο, δεκάδες σκληρά μέτρα, πρόκειται βάναυσα να πλήξουν τα παιδιά μας, τα άτομα με βαριές και πολλαπλές αναπηρίες και τις οικογένειές μας.

* Στη σημαντική μείωση των προνοιακών επιδομάτων καθώς των αναπηρικών συντάξεων λόγω εισοδηματικών κριτηρίων.

* Στην υποβάθμιση όλων των υπηρεσιών υγείας και στη μείωση των δαπανών στην υγεία και στην εκπαίδευση των ΑμεΑ. Μεγάλο ποσοστό των σχολείων Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης παραμένουν μέχρι και σήμερα κλειστά ή υπολειτουργούν.

* Υπερφορολόγηση των μισθών και των συντάξεων των παιδιών μας και των οικογενειών μας.

* Τα Κέντρα Διημέρευσης, οι Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης καθώς και τα Ειδικά Εκπαιδευτήρια που με τόσο κόπο φτιάξαμε για την υποστήριξη των ΑμεΑ κινδυνεύουν να υπολειτουργήσουν εξαιτίας της μη επαρκούς χρηματοδότησης.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ – ΑμεΑ

& ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ

ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι , μαζικά, δυναμικά και αγωνιστικά την ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 η καρδιά του Εθνικού Αναπηρικού Κινήματος χτυπά δυνατά στην Αθήνα……. εάν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί, εάν θέλουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ