Κατηγορίες
πολιτική

Επίσκεψη Τζιτζικώστα στην Αλεξάνδρεια: την προτίμησή του προς τον υποψήφιο αρχηγό της ΝΔ εξέφρασε ο Π. Γκυρίνης

tzitzi-alex20151027Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του βρέθηκε στην Αλεξάνδρεια το μεσημέρι της Τρίτης 27 Οκτωβρίου ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας (και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας) Απόστολος Τζιτζικώστας.
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υποψηφίου τόσο με τον δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη και με αρκετούς δημοτικούς συμβούλους όσο και με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας της περιοχής, που τον ανέμεναν από νωρίς στην Αλεξάνδρεια.
Ο δήμαρχος Π. Γκυρίνης, αναφερόμενος στην υποψηφιότητα Τζιτζικώστα έλαβε καθαρή θέση υπέρ του υποψηφίου προέδρου της ΝΔ αφού απευθυνόμενος προς τον ίδιο ανέφερε μεταξύ άλλων:

«πιστεύουμε στο νεαρό της ηλικίας σου, η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη από ανανέωση… θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς να είσαι το τελικός νικητής της αναμέτρησης … θεωρώ πως και εσύ με τη σειρά σου θα μας δεις διαφορετικά, θα τιμήσεις τον τόπο σου, θα τιμήσεις τη βόρεια Ελλάδα. Βλέπω ότι γύρω σου έχεις ανθρώπους που τρέχουν, που σε αγαπάνε, μέσα σε αυτούς να πω πως είμαι και εγώ».

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ ευχαρίστησε το δήμαρχο για όσα είπε ενώ εστίασε στο ότι ήρθε η ώρα των νέων να βγουν μπροστά και στην αναγκαιότητα να γίνουν αλλαγές στο Κράτος αλλά στην πράξη και όχι στα λόγια. Τέλος μιλώντας για τις σχέσεις κεντρικού κράτους και αυτοδιοίκησης είπε πως το κράτος οφείλει να στηρίξει την αυτοδιοίκηση.

Κατά την επίσκεψη του υποψηφίου προέδρου της ΝΔ στην Αλεξάνδρεια βρέθηκαν ο βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ) Απ. Βεσυρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδης, οι εκλεγμένοι με το συνδυασμό Τζιτζικώστα στην ΠΚΜ ως σύμβουλοι Θ. Τεληγιαννίδης και Ν. Καρατζιούλα, ο πολιτευτής της Ν.Δ. Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας.
Από αυτοδοικητικούς της περιοχής στην είσκεψη βρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Δριστάς, Τόκας, Σαρακατσιάνος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κυτούδης, Παντόπουλος, Μπασδεκόπουλος, Ράπτης και Τσαγιόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Αλεξάνδρειας Μ. Λυμπεράκης.