Κατηγορίες
υγεία

Δράση της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας για την παγκόσμια μέρα διατροφής

diatrofol elladasΗ Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας (ΕΔΔΕ) με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά της Παχυσαρκίας (24/10) και στη προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών στο κρίσιμο θέμα της Παχυσαρκίας υλοποιεί την δράση ενημέρωσης και τεκμηριωμένης προσωπικής ενημέρωσης των πολιτών για την εβδομάδα 26-31/10.

Σκοπός της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού στο ζήτημα της Παχυσαρκίας αλλά και η ενημέρωση του κάθε ενός προσωπικά ότι η διαδικασία της εκτίμησης σύστασης σώματος δεν μπορεί να γίνεται από ΜΗ ειδικούς και ότι αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της διαιτολογικής πράξης.

Στο πλαίσιο αυτής της ενέργειας οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν από τη Δευτέρα 26 έως και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 οποιονδήποτε από τους συμμετέχοντες διαιτολόγους, να κάνουν μια ΔΩΡΕΑΝ λιπομέτρηση και να έχουν μια εκτίμηση σύστασης σώματος, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση για παραπέρα συνεργασία.

zoigyriniΣυμμετοχή στη δράση της ΕΔΔΕ στην Αλεξάνδρεια έχει δηλώσει η διαιτολόγος – διατροφολόγος Ζωή Γκυρίνη, την οποία μπορείτε να βρείτε στην οδό Βετσοπούλου 90, στον 1ο όροφο (τηλέφωνο επικοινωνίας 2333 025 414).

Τον πλήρη κατάλογο συμμετεχόντων (που ανανεώνεται από την ΕΔΔΕ) μπορείτε να τον συμβουλεύστε ΕΔΩ.