Κατηγορίες
αστυνομικές ειδήσεις

Βέροια: συνελήφθη 46χρονος που επιχείρησε να διαρρήξει κοσμηματοπωλείο

polizia5Αναρριχήθηκε σε στέγες διπλανών καταστημάτων και προσπάθησε να διαρρήξει την οροφή του κοσμηματοπωλείου • Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία

Οι συντονισμένες ενέργειες περιπολούντων αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, οδήγησαν στη σύλληψη ενός 46χρονου ημεδαπού, τη στιγμή που προσπαθούσε να διαρρήξει κοσμηματοπωλείο στη Βέροια.

Ειδικότερα, χθες (18 – 1 0-2015) νωρίς το πρωί εντοπίστηκε από τους περιπολούντες αστυνομικούς, να έχει αναρριχηθεί σε οροφή κοσμηματοπωλείου ιδιοκτησίας 58χρονου ημεδαπού, μέσω διπλανών καταστημάτων, προκειμένου να το διαρρήξει.Στη θέα των αστυνομικών ο 46χρονος προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε σακίδιο πλάτης που περιείχε διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (λοστούς, σφυρί, πριόνι, φακούς κ.α.). Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για απόπειρα διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.