Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Αλλαγές στην κυκλοφορία στην Αλεξάνδρεια λόγω της παρέλασης

stasistathmefsiΑλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων στην θα γίνουν στην Αλεξάνδρεια λόγω της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, που θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο στην οδό Βετσοπούλου.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 28-10-2015:
– απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση παντός είδους οχημάτων κατά τις ώρες από 09:00 έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλής της ΕΛΑΣ για τα μέτρα, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου έως την συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.


– απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους οχημάτων κατά τις ώρες από 10:30 έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλής της ΕΛΑΣ για τα μέτρα, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως την συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.
– απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους οχημάτων κατά τις ώρες από 11:30 έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου (Π.Ε.Ο. Θεσ/νικης-Βέροιας.