Κατηγορίες
αγροτικά

Κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Δήμου Αλεξάνδρειας στη συγκέντρωση στην Κουλούρα

agrotalexΜε τη φράση «Καλό Αγώνα» ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Δήμου Αλεξάνδρειας κλείνει το κάλεσμά του για συμμετοχή στη συγκέντρωση (στην Κουλούρα, την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου) που «ανοίγει» στην ουσία τις κινητοποιήσεις των αγροτών της Ημαθίας.

Η προσυγκέντρωση θα γίνει έξω από την Αλεξάνδρεια ενώ για σήμερα Τετάρτη ο Σύλλογος έχει προγραμματίσει ενημερωτική συνάντηση στη Μελίκη (ώρα 7 το απόγευμα).

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει τα ακόλουθα:

Όπως αποφασίστηκε στη συνέλευση του Σαββάτου 17/10/2015 αύριο ΠΕΜΠΤΗ 22/10 ξεκινάμε τις κινητοποιήσεις μας ενάντια στο άδικο φορολογικό νομοσχέδιο, ενάντια στο νέο ασφαλιστικό αλλά και ενάντια σε όλες τις αδικίες που μας οδηγούν σε σίγουρη οικονομική καταστροφή  (π.χ. ΕΛΓΑ).

Θυμίζουμε ότι οι καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών εμπόδισαν την ενημέρωση των αγροτών σε όλο το εύρος του Δήμου μας μιας και όλοι ήμασταν αφοσιωμένοι στη συγκομιδή των καλλιεργειών μας.

Οποίος επιθυμεί να ενημερωθεί καλύτερα μπορεί να παραβρεθεί απόψε 19:00 στο δημαρχείο της Μελίκης.

Ενημερώνουμε τα μέλη  μας λοιπόν ότι αύριο το πρωί 10:00 στο κόμβο της Κουλούρας θα ξεκινήσει  η συγκέντρωση  των αγροτών  όλης  της ΗΜΑΘΙΑΣ.
Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας ότι στη παλαιά κεραμουργεία στην Αλεξάνδρεια θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των τρακτέρ και στη συνέχεια με πορεία θα ξεκινήσουμε για τη Κουλούρα. Κατά τη διάρκεια της πορείας θα προστεθούν τρακτέρ που θα είναι συγκεντρωμένα στο Νησί και στη Καβάσιλα. Όσοι λόγω συνθηκών αδυνατούν να έρθουν με τρακτέρ ας έρθουν με το αυτοκίνητο.

Καλούμε τους οδηγούς που κινούνται τις ώρες εκείνες στη Π.Ε.Ο. Βέροιας – Θεσ/νίκης να δείξουν την απαραίτητη  προσοχή.

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ