Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια εκλογές Λαπαβίτσας

Προεκλογική ομιλία Λαπαβίτσα (Λαϊκή Ενότητα) στην Αλεξάνδρεια

proeklalex23-20150913Προεκλογική συγκέντρωση – ομιλία πραγματοποίησε στην Αλεξάνδρεια, στο καφέ Garden, η Λαϊκή Ενότητα.

Ομιλητής ήταν ο υποψήφιος βουλευτής Κ. Λαπαβίτσας, ο οποίος πλέον πολιτεύεται στην Αχαΐα, ενώ παρόντα ήταν στελέχη του κόμματος στην Ημαθία, μεταξύ αυτών και ο υποψήφιος βουλευτής Λ. Κιοσέογλου.

Ο Κ. Λαπαβίτσας μίλησε για τους βασικούς άξονες του προγράμματος της ΛΑ.Ε., που σχετίζονται με την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, την αναστολή πληρωμών που έχουν να κάνουν με το χρέος (ώστε, όπως είπε, να δοθεί η ευκαιρία στη χώρα να ορθοποδήσει), την επαναδιαπραγμάτευση μέρους του χρέους.

Αναφέρθηκε και στη διαδικασία μετάβασης από το ευρώ – την παραμονή στο οποίο χαρακτήρισε καταστροφική και αδιέξοδη. Με το τέλος της ομιλίας του απάντησε σε ερωτήσεις παρευρισκομένων, που μεταξύ άλλων αφορούσαν τόσο τη διαδικασία μετάβασης και τον απαιτούμενο για αυτό χρόνο όσο και τα προβλήματα που θα προέκυπταν λόγω υποτιμήσεων, συναλλαγματικών ισοτιμιών, στη λειτουργία των τραπεζών τη διοίκηση των οποίων θα πρέπει να αναλάβουν Επίτροποι κλπ.

proeklalex23-20150913

proeklalex20-20150913

proeklalex27-20150913