Κατηγορίες
αθλητικά

Πρεμιέρα εντός έδρας για το χάνμπολ του Φιλίππου Βέροιας (23/09/2015)

filippos_premieraΜε εντός έδρας αναμέτρηση ξεκινά την Τετάρτη το βράδυ (7μμ) το πρωτάθλημα ο Φίλιππος. Αντίπαλος του ο Φοίβος Συκεών. Σχολιάζοντας το ματς της πρεμιέρας, ο προπονητής του Φιλίππου Κώστας Τούτσης δήλωσε: «Ο Φοίβος έχει διαφορετικούς στόχους από τους δικούς μας. Είναι μια ομάδα που θα προσπαθήσει να κρατηθεί στην κατηγορία.

Ο Φίλιππος είναι το φαβορί αλλά μπροστά μας έχουμε μια πρεμιέρα και θέλει προσοχή. Πρέπει να διαχειριστούμε το παιχνίδι της Τετάρτης με τον καλύτερο τρόπο διότι το Σάββατο έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς».

Μιλώντας για την προετοιμασία που έγινε, ο κ. Τούτσης σημείωσε: «Από τις 7 Αυγούστου που μπήκαμε στο γήπεδο, η ομάδα δούλεψε πολύ καλά. Και οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι έδειξαν διάθεση για δουλειά. Μέχρι πριν μια εβδομάδα κάναμε διπλές προπονήσεις. Ο βαθμός ετοιμότητας δεν είναι αυτός που θα θέλαμε αυτή την στιγμή, αν και καμιά ομάδα δεν είναι έτοιμη 100%. Θα ήταν παράξενο αυτό. Εμείς περιμένουμε την Τετάρτη πως και πως την έναρξη του πρωταθλήματος την Τετάρτη».

Δυο απουσίες

Στο ματς της Τετάρτης, ο Φίλιππος θα στερηθεί τις υπηρεσίες δυο παικτών του. Θα λείψουν οι τραυματίες Σάββας Καρυπίδης και Σταύρος Παπαδόπουλος. Ο Καρυπίδης βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις. Ο Παπαδόπουλος έβγαλε τον νάρθηκα από το πόδι του, ξεκίνησε φυσιοθεραπείες και αναμένεται στο γήπεδο μετά τις 5 Οκτώβρη.

Βράβευση Δεληγιάννη

Στο ματς της πρεμιέρας με τον Φοίβο, η διοίκηση του Φιλίππου θα τιμήσει τον πρώην παίκτη Κώστα Δεληγιάννη. Ο Δεληγιάννης πήρε την μεγάλη απόφαση το καλοκαίρι να αφήσει την ενεργό δράση και ανέλαβε βοηθός προπονητή και άμεσος συνεργάτη του Κώστα Τούτση στον πάγκο του Φιλίππου.

Κάλεσμα των παικτών

Με βιντεοσκοπημένο μήνυμα οι παίκτες του Φιλίππου καλούν τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθειά τους. (το βιντεοσκοπημένο μήνυμα βρίσκεται στο YouTube στην σελίδα https://youtu.be/mxeVbovL4UM )

Διαρκείας

Στην είσοδο του γηπέδου, όσοι επιθυμούν, θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας τα οποία τιμώνται 100, 30 και 20 ευρώ.