Κατηγορίες
γνώμη - σχόλιο επικαιρότητας

Και τα καραγκιοζλίκια συνεχίζονται….

syntagmaplateiaΠαρά τα 3 Μνημόνια, παρά τις συνεχείς περικοπές και την φορολόγηση που πάει σύννεφο και που σε λίγο θα είναι όπως ποτέ άλλοτε για τους κοινούς «θνητούς» (όταν θα δούμε τα… καλά και του 3ου Μνημονίου), οι παραλογισμοί και τα καραγκιοζλίκια ορισμένων δημοσίων προσώπων συνεχίζονται.

Αφορμή για το σχόλιο η ιστορία με το γραφείο που “δικαιούνται” να έχουν στο κτίριο του Κοινοβουλίου ορισμένοι πρώην. Πρώην πρωθυπουργοί, πρώην πρόεδροι του Κοινοβουλίου, πρώην, πρώην…

Γιατί να δικαιούνται γραφείο, δωρεάν, στο κέντρο της χώρας, στο κέντρο της Αθήνας;;; Για πολύ συγκκριμένο λόγο όλοι αυτοί που “δικαιούνται” γραφείο είναι ΠΡΩΗΝ. Κατά 99% ο λόγος είναι η μη ψήφισή τους από το εκλογικό σώμα, από τον λαό. Γιατί λοιπόν να χρειάζονται και… “δικαιούνται” ένα ΔΩΡΕΑΝ γραφείο;

Αν θέλουν να είναι μέσα στα γεγονότα, στο κέντρο της Αθήνας και κοντά στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, σίγουρα πέριξ της Βουλής υπάρχουν – λόγω της κρίσης για την οποία και αυτοί έβαλαν το χεράκι τους – άδεια γραφεία προς ενοικίαση.

Ας νοικιάσουν ένα και ας κάνουν από εκεί πολιτική και… παραπολιτική, μέχρι ο Λαός να τους επαναφέρει σε κάποια θεσμική θέση που θα δικαιολογεί την παραχώρηση γραφείου στο Κοινοβούλιο!