Κατηγορίες
αθλητικά

Εκρηκτικό ξεκίνημα στο βόλεϊ για τα κορίτσια του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας!

volleygynΣε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του beach volley που σημειώθηκε στην πόλη μας το καλοκαίρι, το αγωνιστικό τμήμα των γυναικών, νεανίδων και κορασίδων του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ξεκίνησε δυναμικά την σαιζόν με την έναρξη της προετοιμασίας από τις 17 Αυγούστου.

Το αγωνιστικό τμήμα του volley φέτος απαρτίζεται από ένα δυναμικό 20 κοριτσιών, παλαιών και νέων παικτριών και ο συνδυασμός αυτός αναμένεται να είναι εκρηκτικός θέτοντας υψηλούς στόχους σε συνδυασμό πάντα με την καθοδήγηση της προπονήτριας ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΠΕΡΠΕΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΣ.

Κορίτσια σας ευχόμαστε καλή σαιζόν με πολλές επιτυχίες.

Τα υπόλοιπα τμήματα του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ παγκορασίδων και junior καθώς και των αγοριών ηλικίας άνω των 8 ετών, που εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά φέτος ο σύλλογος ξεκινάει τμήμα των αγοριών, ξεκινούν στις 14 Σεπτεμβρίου.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από τις 1 Σεπτεμβρίου είτε στο γήπεδο τις ημέρες Δευτέρα ή Τετάρτη από τις 17:30-20:00 είτε στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά(στοά Πετρίδη) από τις 12:00-14:00. Από τις 14 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές θα συνεχιστούν καθημερινά στο γήπεδο όπου θα γίνονται και οι προπονήσεις από τις 17:30 -21:00.(Προπονητές: Βασιλακάκη Περπερίδου Μαρία, Τσαγκαλίδης Νώντας)

Για περισσότερες πληροφορίες τηλέφωνο επικοινωνίας κ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ 6983150533