Κατηγορίες
Βεσυρόπουλος Απόστολος

Βεσυρόπουλος: “Η Ελλάδα μπροστά. Η Ημαθία μπροστά”

IMG_3280-vesyrΤο δικό του μήνυμα έστειλε στις Ημαθιώτισσες και τους Ημαθιώτες κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ, ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας, της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, δίνοντας ένα ξεκάθαρο και ελπιδοφόρο στίγμα για την επόμενη ημέρα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. «Το μήνυμα της Ημαθίας πρέπει να είναι: Αλήθεια, Συνεργασία, Συνεννόηση, Ενότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βεσυρόπουλος, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση της παρουσίασης του ψηφοδελτίου της ΝΔ, παρουσία του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη.

«Η εποχή των υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα, τελείωσε. Οι ψευδαισθήσεις που ο κ. Τσίπρας είχε καλλιεργήσει, κατέρρευσαν. Τα ψέματα τελειώνουν εδώ. Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου υπάρχει ένας και μόνο δρόμος για την Ελλάδα και την Ημαθία. Να προχωρήσουμε μπροστά. Η Ελλάδα μπροστά. Η Ημαθία μπροστά», τόνισε ξεκινώντας την ομιλία του, ο Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Βεσυρόπουλος άσκησε έντονη κριτική στον κ. Τσίπρα, αναφερόμενος στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που οδήγησε τους Έλληνες μετά το κλείσιμο των τραπεζών και του αποτελέσματος της «δήθεν» διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου που έφεραν το πιο σκληρό και το πιο επώδυνο μνημόνιο.

«Ο λογαριασμός του μνημονίου είναι μέτρα 13 δις ευρώ για την επόμενη διετία. Είναι δεσμεύσεις που ο κ. Τσίπρας ανέλαβε, χωρίς να σκεφθεί τις επιπτώσεις, μόνο και μόνο για να μην αγγίξει τους πελάτες του, το Βαθύ Κράτος. Τέτοιες είναι ο ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση, στα φροντιστήρια, τα ωδεία και τα ΙΕΚ, που προφανώς ο κ. Τσίπρας θεωρεί πολυτέλειες. Αγνοεί την επιβάρυνση που προκαλείται σε κάθε μέση ελληνική οικογένεια.

Η αύξηση της φορολόγησης των αγροτών από το 13% στο 26% και της φορολόγησης των αγροτικών ενισχύσεων. Η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ ακολούθησε την πιο σκληρή αντιαγροτική πολιτική αφού εξαπάτησε, προεκλογικά, τους αγρότες» ανέφερε ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της φορολόγησης των αγροτών που επέβαλλε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βεσυρόπουλος, πήρε ξεκάθαρη θέση, τονίζοντας πως «η Νέα Δημοκρατία θα αναζητήσει ισοδύναμα για την φορολόγηση των αγροτών, δεν αποδεχόμαστε και δεν συμφωνούμε με καμία πρόσθετη φορολογική επιβάρυνση» και συνέχισε λέγοντας ότι «ισοδύναμα για εμάς δεν είναι να μετακυλήσουμε τα φορολογικά βάρη από τους αγρότες στους ελεύθερους επαγγελματίες ή τις επιχειρήσεις και το αντίστροφο, όπως κάνει ο Σύριζα. Ισοδύναμο

μέτρο είναι η μείωση των δαπανών, η μείωση του Κράτους. Αυτό θα κάνουμε για να μην υπερφορολογηθούν οι αγρότες, για να μην ισχύσει ο ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση. Εμείς πιστεύουμε στη φιλελεύθερη ιδεολογία, στη μείωση των φόρων» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας, αναφέρθηκε στη μείωση φόρων που πέτυχε η κυβέρνηση της ΝΔ , όπως η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, από το 23% στο 13%, η μείωση τον ειδικό φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης, η μείωση στην έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης η οποία θα καταργούνταν το 2016 και ο Σύριζα ήρθε για να την μονιμοποιήσει καθώς και το κοινωνικό μέρισμα των 450 εκ. ευρώ που δόθηκε στους πολίτες από το πρωτογενές πλεόνασμα.

«Όλα αυτά τα πετυχαίνει κανείς όταν έχει να παρουσιάσει αποτελέσματα, όταν διαθέτει αξιοπιστία. Η Νέα Δημοκρατία εγγυάται, ότι την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, ο τόπος θα έχει μια σοβαρή και αξιόπιστη κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που θα ενώνει και δεν θα διχάζει τους Έλληνες.

Μια κυβέρνηση που θα διαμορφώσει ένα εθνικό σχέδιο αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που δεν θα μας το έχει επιβάλλει ούτε η τρόικα ούτε κανείς. Θα είναι ένα δικό μας σχέδιο που θα διαμορφώσουμε όλοι μαζί, η κυβέρνηση μας, οι παραγωγικές τάξεις και οι πολίτες. Και θα το υλοποιήσουμε όλοι μαζί για να επιστρέψει η χώρα στην ομαλότητα και στη σταθερότητα.

Αυτή είναι η αληθινή ελπίδα, που προϋποθέτει όμως μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία. Θα είμαστε το πρώτο κόμμα, δώστε καθημερινά τη μάχη και το μήνυμα της αλήθειας και της ελπίδας» έκλεισε την ομιλία του ο Απόστολος Βεσυρόπουλος.