Κατηγορίες
Βεσυρόπουλος Απόστολος εκλογές

Απ. Βεσυρόπουλος: «την Κυριακή πάμε την Ελλάδα μπροστά»

periodia-ekloges 092105-vesyropΜε αμείωτο ρυθμό συνεχίζει τις περιοδείες του σε χωριά της Ημαθίας, ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατιας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, προκειμένου να συνομιλήσει και να ακούσει τους πολίτες, μεταφέροντας ταυτόχρονα το μήνυμα για το διακύβευμα των εκλογών.

Σε δηλώσεις του ο κ. Βεσυρόπουλος ανέφερε τα εξής:

«Στις εκλογές της Κυριακής το δίλημμα υπερβαίνει την επιλογή ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία. Το διακύβευμα των εκλογών, είναι αν θα προχωρήσουμε μπροστά ή θα συνεχίσουμε στον αστερισμό των πειραματισμών και των ψευδαισθήσεων.

Αν η χώρα θα επιλέξει την αλήθεια και την αυτογνωσία ή τον λαϊκισμό και τα ψέματα. Η διακυβέρνηση του κ. Τσίπρα, κόστισε πολύ ακριβά στους Έλληνες πολίτες και τη χώρα. Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή και σοβαρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας, μια κυβέρνηση που θα ενώνει και θα αντιπροσωπεύει όλους τους Έλληνες. Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί εγγύηση για τον σχηματισμό αυτής της κυβέρνησης, για να επιστρέψει η Χώρα στη σταθερότητα και στην ομαλότητα. Είναι η ώρα για ένα νέο εθνικό σχέδιο. Για βαθιές αλλαγές και ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις που θα έχουν αποδέκτη και οφελούμενο τον πολίτη.

Εμείς έχουμε αποδείξει ότι βάζουμε πέρα και πάνω από όλα τη Χώρα. Είναι η ώρα για ένα νέο Εθνικό Σχέδιο που θα έχει ως πυλώνες ανάπτυξης τον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό και τη μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα. Είναι η ώρα για ρήξεις με το Βαθύ Κράτος, που αποτελεί βαρίδι για την πραγματική οικονομία. Λάθη κάναμε και εμείς. Ψέματα όμως δεν είπαμε. Δεν ζητάμε λευκή επιταγή, ζητάμε να ενωθούν όλες οι δημιουργικές δυνάμεις της χώρας σε ένα κοινό σκοπό. Σε ένα Εθνικό Σχέδιο αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που θα έχουμε αποφασίσει και θα εφαρμόσουμε εμείς, και όχι η τρόικα. Σε ένα Εθνικό Σχέδιο Αναγέννησης της χώρας.

Οι πολίτες εξαπατήθηκαν καταφανώς πριν από 7 μήνες από τα ψέματα και την παραχολογία του κ. Τσίπρα. Οι προσδοκίες που καλλιέργησε ο κ. Τσίπρας κατέρρευσαν. Μέσα σε 7 μήνες, είδαμε να εξανεμίζονται οι θυσίες των πολιτών. Ο κ. Τσίπρας το μόνο που κατάφερε ήταν να συσσωρεύσει ένα βαρύ και δυσβάσταχτο λογαριασμό, που θα τον πληρώσουν οι πολίτες. Οι Έλληνες έζησαν και ζουν στιγμές που κανείς δεν περίμενε ότι θα ζούσαμε, με κλειστές τράπεζες και capital controls, με το πιο επώδυνο μνημόνιο που έχει την υπογραφή του κ. Τσίπρα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας δήθεν διαπραγμάτευσης. Το κόστος των ψευδαισθήσεων και των προσδοκιών που καλλιέργησε ο κ. Τσίπρας είναι βαρύ. Τα ψέματα του κ. Τσίπρα στοίχισαν. Τα ψέματα όμως τώρα τελείωσαν. Είναι η ώρα της αλήθειας για όλους, η ώρα της απόφασης των πολιτών. Ο κ. Τσίπρας, προσπαθεί να εκβιάσει τους πολίτες, να τους διχάσει και πάλι. Ποιος όμως μπορεί να τον πιστέψει και να τον ακολουθήσει πλέον. Θυμάται κανείς το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης;

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί δύναμη ευθύνης και σταθερότητας. Είναι η μόνη συμπαγής πολιτική δύναμη που μπορεί να διασφαλίσει την επιστροφή στην ομαλότητα. Την επόμενη ημέρα των εκλογών, θα πρέπει να επιδείξουμε θάρρος και τόλμη. Να είμαστε αποτελεσματικοί. Την Κυριακή αποφασίζουμε με καθαρό μυαλό και επίγνωση των δεδομένων, συμμετέχουμε στην εκλογική διαδικασία και ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία. Πάμε την Ελλάδα μπροστά».