Κατηγορίες
Λαπαβίτσας

Ανοιχτή επιστολή Λαπαβίτσα στους Ημαθιώτες

lapavitsas3Επιστολή προς τους Ημαθιώτες απευθύνει ο υποψήφιος στην Αχαΐα πλέον βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Κώστας Λαπαβίτσας, ο οποίος κατά την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση (Ιανουάριος 2015) είχε πολιτευτεί στην Ημαθία με τον ΣΥΡΙΖΑ και είχε έρθει πρώτος σε σταυρούς προτίμησης (είχε λάβει 13.396 σταυρούς).

Στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

“Ανοιχτή επιστολή προς τους πολίτες της Ημαθίας

Πριν από επτά μήνες, ο λαός της Ημαθίας, με θέρμη μου έδωσε την ευκαιρία να τον αντιπροσωπεύσω στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Πιστεύω ότι στάθηκα αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξε, καθώς προσπάθησα, με όλες μου τις δυνάμεις, να σταθώ πλάι στα προβλήματα του τόπου, έτσι ώστε, άλλα να αναδειχθούν και για άλλα να δρομολογηθεί η λύση τους.

Στις επερχόμενες εκλογές και με ιδιαίτερη αίσθηση ευθύνης, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση να τεθώ επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας στην εκλογική περιφέρεια Αχαΐας.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από εκτενείς συζητήσεις με τα συλλογικά όργανα της Λαϊκής Ενότητας.

Η κοινή εκτίμηση ήταν ότι τη στιγμή αυτή γίνεται ένας πανελλαδικός αγώνας κατά του νέου μνημονίου και ο δικός μου ρόλος θα ήταν χρησιμότερος στην Αχαΐα.

Δεσμεύομαι, ότι από όποια θέση κι αν κληθώ να υπηρετήσω την χώρα μου, θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό των κατοίκων της Ημαθίας, που παραμένει η ιδιαίτερη πατρίδα μου και ο λαός της θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

Κώστας Λαπαβίτσας”