Κατηγορίες
εκλογές Περιφεριακή Ενότητα Ημαθίας

“Έτοιμη η Π.Ε. Ημαθίας για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου” λέει ο Κ. Καλαϊτζίδης

kalpieklogesΣύσκεψη, με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια του συντονισμού της εκλογικής διαδικασίας της 20ης Σεπτεμβρίου.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Διοικητικού-Οικονομικού και του Τμήματος Πληροφορικής της Π.Ε Ημαθίας, τα οποία διαβεβαίωσαν τον κ. αντιπεριφερειάρχη για την πλήρη ετοιμότητα της Περιφερειακής Ενότητας.

Η Π.Ε Ημαθίας είναι πανέτοιμη για την επιτυχή διεξαγωγή  των κοινοβουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους τους συμμετέχοντες κομματικούς φορείς και τους υποψηφίους των ψηφοδελτίων τους. Είμαι  απόλυτα βέβαιος ότι και αυτές οι εκλογές θα γίνουν σε ήπιο κλίμα” τόνισε σε δήλωση του, μετά το πέρας της σύσκεψης, ο κ.αντιπεριφερειάρχης.

Για την ενημέρωση των δημοσιογράφων θα υπάρξει  αίθουσα τύπου στον 1ο όροφο της Π.Ε Ημαθίας, καθώς επίσης και συνεχής ροή των αποτελεσμάτων μέσω του ιστότοπου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  www.pkm.gov.gr