Κατηγορίες
σύλλογοι

Έναρξη χρονιάς και αγιασμός στην Εύξεινο Λέσχη Χαριέσσας

agiasmos-elxariessasΤην έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς 2015-16 για τα τμήματα της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας σηματοδότησε ο αγιασμός που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 στις 6:00μμ στα γραφεία του συλλόγου παρουσία πλήθους κόσμου, ανάμεσα τους παιδιά, γονείς φίλοι και μέλη.

Μετά το πέρας του αγιασμού ο εφημέριος πατήρ Χρήστος απηύθυνε εγκάρδιες ευχές προς όλους, ενώ ο Πρόεδρος του συλλόγου Μωϋσιάδης Γιώργος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και έμπρακτη στήριξη τους στον σύλλογο ευχήθηκε στα παιδιά καλή πρόοδο, καλή και δημιουργική χρόνια.

Διαβεβαίωσε πως ο σύλλογος είναι διατεθειμένος να συνεχίσει τις πλούσιες δράσεις του με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία και την παράδοση αλλά και πως θα σταθεί σύμμαχος και αρωγός στην προσπάθεια των μαθητών στην γνώση και στην εκπαίδευση, βραβεύοντας ετησίως τρεις μαθητές με το χρηματικό ποσό των 300€.

agiasmos-elxariessas2

Επισφράγιση όλων όσων ειπώθηκαν ήταν το δώρο που δόθηκε σε όλα τα παιδιά του συλλόγου, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από μια τσάντα!

agiasmos-elxariessas5

Η βραδιά συνεχίστηκε συντροφιά με τα πλούσια εδέσματα των γυναικών του συλλόγου αλλά και με πολύ χορό και τραγούδι.

agiasmos-elxariessas4

Ο σύλλογος είχε την τιμή και τη χαρά να δεχτεί ένα μεγάλο Δώρο ανήμερα της εκδήλωσης, μια Smart TV από την εταιρία SAMSUNG και την αγαπητή σε όλους μας συγχωριανή Φερλαχίδου Σοφία όπου τους ευχαριστούμε θερμά.

Την εκδήλωση κάλυψε το τηλεοπτικό κανάλι ΕΥΡΟ και η εκπομπή ” Ταξιδεύοντας στην Παράδοση” με την Άννυ Κωνσταντινίδου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρώην βουλευτής κ. Φωτιάδης Ηλίας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γαιτανίδης Θεόδωρος, ο Τοπικός Σύμβουλος Γεωργιάδης Σταύρος, ο κ. Καραγκιοζίδης Κυριάκος, οι χοροδιδάσκαλοι Λάχανης Βαγγέλης, Τουμανίδου Αλέκα, Φωστηρόπουλος Θοδωρής.

agiasmos-elxariessas3

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή.

Με τιμή το Δ.Σ