Κατηγορίες
αστυνομικές ειδήσεις

Συνελήφθη 60χρονος στην Ημαθία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

syll20150831Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης που καλλιεργούσε σε δύσβατη δασική περιοχή • Εκριζώθηκαν συνολικά 8 δενδρύλλια κάνναβης και κατασχέθηκαν σύνεργα ποτίσματος και καλλιέργειας

Συνελήφθη χθες (31-8-2015) το απόγευμα σε χωριό της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 60χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε σε δύσβατη δασική περιοχή φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, που καλλιεργούσε ο 60χρονος και συνολικά εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 7 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 40 εκατοστά έως 1 μέτρου.

Επίσης στον χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 πλαστικά δοχεία ποτίσματος, 3 πλαστικές σακούλες με λίπασμα και 1 σκαπτικό εργαλείο, τα οποία χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί ακόμα ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 130 εκατοστών, ενώ επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.