Κατηγορίες
ανακοινώσεις πολιτισμός - ψυχαγωγία

Μια «Μελισσάνθη» από σολίστ δημιουργείται στην Αλεξάνδρεια!

melissanthiΗ παιδική-Νεανική χορωδία Μελισσάνθη ανανεώνεται!

Οι Χορωδίες Αλεξάνδρειας ανακοίνωσαν τα ακόλουθα:

Θέλουμε καλλίφωνα παιδιά από 9 ετών, από την περιοχή της Αλεξάνδρειας και της Ημαθίας γενικότερα, για να ενταχθούν στη χορωδία, που προετοιμάζεται από τώρα για την εκπροσώπηση της χώρας μας στους 10ους και 11ους Χορωδιακούς Ολυμπιακούς Αγώνες (World Choir Games), το 2018 και 2020.

Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μια πολύ υψηλού επιπέδου χορωδία με διεθνείς προδιαγραφές και μεγάλες δυνατότητες για διεθνές ρεπερτόριο!

Επιπλέον, η χορωδία, υπό την καθοδήγηση της μαέστρου και παιδαγωγού κ. Ελένης Θεοδωρίδου, προσφέρει πλήθος δραστηριοτήτων, όπως εκδηλώσεις σε πόλεις της Ελλάδας, συμμετοχή στις γιορτές της πόλης, συμμετοχή σε φεστιβάλ και διαγωνισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εκδρομές αλλά και ευχάριστες πρόβες, γεμάτες μουσική!

Melissanthi Graz WCG 2008

Προσκαλούμε όλα τα παιδιά και τους εφήβους της πόλης μας να δοκιμάσουν στη χορωδία, ιδιαίτερα αυτά με ενδιαφέρον για τη μουσική και το τραγούδι!

Οι πρόβες μας γίνονται κάθε Σάββατο 16:00-18:00, Παναγή Τσαλδάρη 43 (πρώην Ψιχούλα), Αλεξάνδρεια. Η εγγραφή και η συμμετοχή στη χορωδία είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο www.choirs.gr ή γράψτε μας στο info@choirs.gr.