Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας κοινωνία

Ευχαριστήριο του Δήμου Αλεξάνδρειας για την εθελοντική αιμοδοσία της 23ης Σεπτεμβρίου

aimodosiaalexandreia20150923Ο  Δήμος  Αλεξάνδρειας ευχαριστεί θερμά  όλους τους δημότες που είχαν την ευγενή καλοσύνη να ανταποκριθούν με προθυμία και ζήλο στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας και με τη στήριξη της Ι.Μ. Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας και τις τοπικές ενορίες  του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Επίσης ευχαριστεί, τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, κ. Αστέριο Καρούλια, για την παραχώρηση των χώρων του Κέντρου Υγείας προκειμένου να γίνει η αιμοδοσία, καθώς και το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας που διενήργησε την αιμοδοσία.

Η προσέλευση των  εθελοντών Αιμοδοτών ,τακτικών αλλά και μη καθώς και πολλών νέων, ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα αρκετοί εξ αυτών, ενώ συμπλήρωσαν το δελτίο του αιμοδότη, να αποκλειστούν λόγω λήξης του προγραμματισμένου χρόνου  αιμοληψίας (13:00μ.μ) από το προσωπικό της μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας που διενήργησε την αιμοδοσία. Επίσης αρκετοί  δημότες (9 άτομα) που προσήλθαν με προθυμία και αγάπη να προσφέρουν αίμα, δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν για διαφόρους λόγους (όπως χαμηλή πίεση, χαμηλή αιμοσφαιρίνη κ.ά.) τους οποίους και ευχαριστούμε ολόψυχα και ευχόμαστε στην επόμενη αιμοδοσία να μπορέσουν να εκπληρώσουν το εθελοντικό τους έργο και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο.

Η μεγάλη συμμετοχή των δημοτών μας αποδεικνύει πως το μήνυμα της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών, άγγιξε τις καρδιές των δημοτών μας και τους παρότρυνε να γίνουν δωρητές αίματος, προσφέροντας έμπρακτα την αγάπη τους, για τον συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη.

donazionesangue2Κατά την εκδήλωση συγκεντρώθηκαν 36 φιάλες, που θα είναι στη διάθεση των δημοτών σε περίπτωση ανάγκης.

Τέλος ο Δήμος Αλεξάνδρειας συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους δημότες για τη συνεχή και πολύτιμη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας στη πόλη μας.

Όσοι συμπολίτες μας δεν μπόρεσαν να προσέλθουν την ημέρα αυτή  για να δώσουν αίμα και επιθυμούν (να δώσουν) μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας, καθημερινά ή και Σαββατοκύριακο  και να δηλώσουν ότι θέλουν  να συνεισφέρουν για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας αίματος του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 23330-53072 και 53045