Κατηγορίες
ανακοινώσεις ΚΔΒΜ Αλεξάνδρειας

Επιτυχία εκπαιδευόμενου του ΚΔΒΜ του Δήμου Αλεξάνδρειας σε εξετάσεις – συγχαρητήρια από το Κέντρο

kdvm-alex-epitixΑπό το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) Δήμου Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Τα στελέχη του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) Δήμου Αλεξάνδρειας θα θέλαμε να συγχαρούμε τον εκπαιδευόμενο του ΚΔΒΜ κ. Δημήτρη Ζησόπουλο για την επιτυχία του στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (επίπεδο Α2) στην Ιταλική Γλώσσα.

Ο κ. Ζησόπουλος ξεκίνησε την παρακολούθηση μαθημάτων Ιταλικής Γλώσσας ως αρχάριος και έπειτα από την παρακολούθηση 75 συνολικά ωρών, με εκπαιδεύτρια την κα Ντανιέλα Ιακοβιέλλο κατάφερε με μηδενικό οικονομικό κόστος και με πολύ προσωπικό κόπο να επιτύχει στις εξετάσεις πιστοποίησης της Ιταλικής Γλώσσας (ΚΠΓ επίπεδο Α2).

Ο εκπαιδευόμενος του ΚΔΒΜ Δήμου Αλεξάνδρειας απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το έργο που προσφέρουν τα ΚΔΒΜ και την καταπληκτική δουλειά που επιτελούν οι εκπαιδευτές.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΔΒΜ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ:

  • ΔΕΥΤΕΡΑ: 10:00 -13:00
  • ΤΡΙΤΗ: 12:30 – 15:30
  • ΤΕΤΑΡΤΗ: 12:30 – 15:30
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 10:00 – 13:00