Κατηγορίες
ανακοινώσεις Αντωνίου Χρήστος παιδεία σύλλογοι

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Πλατέος για συνάντηση με τον βουλευτή Χ. Αντωνίου

platy-gymnasio lykeioΑπό τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πλατέος εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ &ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ συναντήθηκε με τον βουλευτή Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Αντωνίου και του εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για την παρατεινόμενη ομηρία του γυμνασίου Πλατέος.

Για ακόμη μια χρονιά (παρά τις διαβεβαιώσεις για οριστική λύση του προβλήματος) το σχολείο μας συνεχίζει να βρίσκεται υπό το καθεστώς άτυπης ομηρίας.Ένα πρόβλημα που συνεχίζεται μετά από την αδικαιολόγητη απόφαση της κα Χριστοφιλοπούλου το 2011 και κρατά σε αβεβαιότητα τα παιδιά τους καθηγητές τους συλλόγους και όλη την τοπική κοινωνία.

 Ο κος Αντωνίου μας διαβεβαίωσε και αυτός με τη σειρά του πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος.

 Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση πως  είμαστε σε ετοιμότητα για κινητοποιήσεις αν δούμε πως η κοροϊδία από την πολιτεία συνεχίζεται! !

ΥΓ. Προηγούμενη συνάντηση από μη θεσμοθετημένους παράγοντες και δη προεκλογικά  με υποψήφιους βουλευτές θεωρείται άκαιρη -άκυρη και βρίσκει κάθετα αντίθετο, η συγκεκριμένη κίνηση και την στιγμή που έγινε, τον μαχητικό σύλλογο μας.

Με τιμή ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ»