Κατηγορίες
αθλητικά

45-24 κέρδισε σε φιλικό ο Φίλιππος Βέροιας τον Πρωτέα Άρτας

filippos_proteas2Φιλική νίκη επί του Πρωτέα Άρτας με 45-24 σημείωσε στην Βέροια ο Φίλιππος. Στο ματς αυτό ο προπονητής του Φιλίππου Κώστα Τούτση έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες και είδε τον βαθμό ετοιμότητάς τους.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη της προετοιμασίας αλλά και την εικόνα των παικτών του στο φιλικό, ο κ. Τούτσης δήλωσε: «Συνεχίζουμε με την τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας μας. Βρισκόμαστε στο δυσκολότερο σημείο. Από την ερχόμενη εβδομάδα, σιγά σιγά θα αρχίσουν να προσαρμόζονται οι παίκτες μας και θα ελαφρύνουν το σώμα τους από την πίεση.

Αναφορικά με το σημερινό ματς, είχαμε την ευκαιρία να τρέξουμε και δώσαμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να παίξουν και να ενταχθούν και να πάρουν τον ρόλο τους. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και θα χρειαστούμε την συμβολή όλων των παικτών».

Ο προπονητής του Φιλίππου, είχε την ευκαιρία να «κατασκοπεύσει» την αντίπαλο της ομάδας του στην Ευρώπη, την Κρασνοντάρ, σε φιλικό τουρνουά στα Σκόπια. Σε ερώτηση για το πώς την είδε, απάντησε: «Είναι μια κλασική ρωσική ομάδα, καλογυμνασμένη με νεανικό ρόστερ. Τα παιχνίδια μαζί της θα έχουν ενδιαφέρον».