Κατηγορίες
αθλητικά

Φίλιππος Βέροιας: ορισμός επιτροπών στα τμήματα του συλλόγου

filippos

Στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Φιλίππου αποφασίστηκε ο ορισμός επιτροπής σε κάθε τμήμα για την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου. Οι επιτροπές των τμημάτων θα λειτουργήσουν αυτόνομα με την διακριτική επίβλεψη της κεντρικής διοίκησης. Επίσης ορίστηκαν τα μέλη των επιτροπών του τμημάτων του συλλόγου.

Η μόνη εκκρεμότητα που μένει είναι ο ορισμός μελών στις επιτροπές του Μπάσκετ Ανδρικό και Μπάσκετ Αναπτυξιακό. Γι αυτά τα δυο τμήματα ο πρόεδρος Γιώργος Φύκατας και τα μέλη της διοίκησης Σωτήρης Σκουρτόπουλος και Γιάννης Κεχαγιόγλου συναντήθηκαν με τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Τραπεζανλίδη και τον υπεύθυνο του τμήματος τα τελευταία χρόνια Ηλία Λαζό, συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα και τους πρότειναν να παραμείνουν στο Μπάσκετ και να συνεχίσουν το πετυχημένο έργο τους.

Στο τμήμα Χάντμπολ, επικεφαλής είναι ο Νίκος Νούλας, και μέλη οι Γιώργος Χατζόγλου, Γρηγόρης Γεωργιάδης, Νίκος Μπαλτατζής, Γιώργος Μεταξάς, Αθανάσιος Δελαντώνης, Σωκράτης Δελαντώνης, Γιώργος Τάκης, Γιώργος Τσιλογιάννης, Στέργιος Διαμάντης, Ηλίας Ζησιόπουλος, Δημήτρης Φάκας

Στα αναπτυξιακά τμήματα του χάντπμολ, επικεφαλής είναι ο Νίκος Μπαλτατζής. Μέλη είναι οι Γρηγόρης Αποστολίδης, Δημήτρης Φιλόσογλου, Νόπη Παπαδοπούλου, Βασίλης Τουλιόπουλος, Γιάννης Θεοδοσόπουλος.

Στο τμήμα Στίβου επικεφαλής είναι ο Θεόδωρος Γκατζίδης. Μέλη είναι οι Κυριάκος Μηνάς, Νίκος Κελεπούρης, Κώστας Καραντουμάνης.

Στο τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής επικεφαλής είναι ο Νίκος Παπανώτας. Μέλη είναι οι Νίκος Κακαφίκας, Ελπίδα Τσακιρίδου.

Στο τμήμα Βόλει επικεφαλής είναι ο Θεόφιλος Κορωνάς. Μέλη είναι οι Στέφανος Γιδιώτης, Ευάγγελος Μανιόπουλος, Χάρης Μαντζιαρίδης.

Οι επιτροπές είναι ανοιχτές σε όσους επιθυμούν να βοηθήσουν.