Κατηγορίες
αθλητικά

Στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley η ομάδα του Γ.Α.Σ. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ»

gasbvolleyΑπό τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια έγιναν γνωστά τα εξής:

Στο Βόλο βρίσκονται οι Σοφία Δαμιανίδου και Παναγιώτα Καραγκιοζοπούλου για να συμμετέχουν στους τελικούς του πρωταθλήματος beach volley στην κατηγορία U-16 εκπροσωπώντας την Ε.Σ.ΠΕ.Μ. και τα χρώματα του Γ.Α.Σ. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ».

Το δίδυμο των αθλητριών από την πόλη μας προκρίθηκε με το απόλυτο των νικών στα τρία τοπικά τουρνουά (regional cup) της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. που έγιναν το προηγούμενο διάστημα σε Κατερίνη, Καστοριά και Βεγορίτιδα αντιμετωπίζοντας παραδοσιακές δυνάμεις της περιοχής στο άθλημα και τελικά συγκεντρώνοντας 360 βαθμούς κατέλαβαν την πρώτη θέση στο σύνολο των 24 ομάδων που συμμετείχαν σε αυτούς του αγώνες και ως οι «καλύτερες» ανταμείφθηκαν με αυτή την πρόκριση – πρόκληση.

Η τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος θα διεξαχθεί το τριήμερο 7 – 9 Αυγούστου 2015 στα γήπεδα του beach bar «Καρνάγιο» στα Λεχώνια του Βόλου.gasalex

Η συμμετοχή των κοριτσιών του Γ.Α.Σ. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» στα τελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος έρχεται ως συνέχεια των πολύ καλών επιδόσεων και διακρίσεων που έχουν πετύχει το προηγούμενο διάστημα αθλήτριες και αθλητές όλων των τμημάτων του Συλλόγου μας.

Ευχόμαστε στη Παναγιώτα και τη Σοφία να χαρούν και να απολαύσουν αυτές τις στιγμές και για μία φορά ακόμα τις συγχαίρουμε για τις επιτυχίες τους όπως και την προπονήτρια τους κ. Βασιλακάκη Μαρία που τις καθοδηγεί και σε αυτή τους την προσπάθεια.

Καλή Επιτυχία