Κατηγορίες
Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας εργασία

Προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων στην Αλεξάνδρεια

emporikos_syllogos-2Από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ προτίθεται να υλοποιήσει, σε συνεργασία με τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, στην πόλη της Αλεξάνδρειας, προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις ΛΑΕΚ 1-25, έτους 2015.

Δικαίωμα συμμετοχής στα εν λόγω προγράμματα έχουν οι εργαζόμενοι για τους οποίους έχει καταβληθεί στο ΙΚΑ η εργοδοτική εισφορά 0,24% ενώ, ο ίδιος εργαζόμενος δεν δικαιούται να συμμετάσχει σε περισσότερα του ενός (1) προγράμματος επιμόρφωσης κατά τη διάρκεια ισχύος της παρούσης.

* Ο κάθε εκπαιδευόμενος, που θα συμμετέχει στο πρόγραμμα, θα λάβει εκπαιδευτικό επίδομα πέντε (5,00) ευρώ ανά εκπαιδευτική ώρα και θα χορηγηθεί σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Στα συγκεκριμένα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης μπορούν να ενταχθούν επιχειρήσεις – μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, οι οποίες:

* Επιθυμούν να καταρτίσουν το προσωπικό τους.

* καταβάλλουν στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ (0,24%) για τους εργαζόμενους της επιχείρησής τους για το έτος 2015.

* απασχολούν από 1 έως 25 εργαζόμενους

* το πρόγραμμα κατάρτισης το οποίο συμμετέχουν δεν χρηματοδοτείται από άλλο φορέα

* δεν χρηματοδοτούνται από άλλο πρόγραμμα κατάρτισης του Ο.Α.Ε.Δ. και του ΛΑΕΚ για τους εργαζόμενους που λαμβάνουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα κατάρτισης.

Τα προγράμματα θα υλοποιούνται εκτός ωραρίου εργασίας, περιλαμβάνουν μόνο θεωρητικό μέρος, και η διάρκειά τους θα είναι τριάντα δύο (32) ώρες το καθένα.

Οι ενδιαφερόμενοι, για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνούν με :

Τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας, Νικ. Πλαστήρα 81, Αλεξάνδρεια, Τηλ: 2333025746, fax:2333053058, E-mail:es.alexandrias.en@gmail.com

ή

Το ΚΕΚ Κ.Α.ΕΛ.Ε Αλεξάνδρειας, Νικ. Πλαστήρα 81 (2ος όροφος), Αλεξάνδρεια, Τηλ: 2333028010, fax: 2333053060, E-mail: alexandria@kaele.gr