Κατηγορίες
ανακοινώσεις

Πρόσκληση εθελοντών από “Τα Παιδιά της Άνοιξης”

egainiatpa20150426-01Βασική αρχή και φιλοσοφία του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ ‘’Τα Παιδιά της Άνοιξης’’ αποτελεί η πεποίθηση ότι η αναπηρία είναι υπόθεση όλων. Στο πλαίσιο αυτό, προωθεί ενεργά το θεσμό του εθελοντισμού προσκαλώντας επαγγελματίες και μη να συμμετέχουν στην υλοποίηση των πολύπλευρων δράσεών του.

Η εθελοντική προσφορά γίνεται σε οργανωμένο πλαίσιο, που προσφέρει ευκαιρίες για εκπαίδευση, εξέλιξη και ευαισθητοποίηση.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε ειδικούς, επαγγελματίες, φοιτητές, αλλά και κάθε άνθρωπο που ενδιαφέρεται να διαθέσει μέρος του ελεύθερου χρόνου του, προκειμένου να συμβάλλει έμπρακτα στους στόχους και στις προσπάθειες του Κέντρου και του προσωπικού που το απαρτίζει, για την ομαλή κοινωνική ενσωμάτωση των ΑμεΑ, καθώς και την ίση και δίκαιη αντιμετώπισή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τις αιτήσεις συμπληρωμένες, ηλεκτρονικά, στο spring.children@yahoo.gr ή αυτοπροσώπως στο χώρο του Κέντρου Ελ. Βενιζέλου & Σταύρου Νιάρχου, Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Θα χορηγηθούν σχετικές βεβαιώσεις συνεργασίας.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

(ΕΔΩ μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση εθελοντών)