Κατηγορίες
αθλητικά Βέροια

Στον Φίλιππο Βέροιας ο Φ. Δεληγιάννης

deligiannis_fanis_toutsis2Παίκτης του Φιλίππου είναι ο Φάνης Δεληγιάννης. Ο 28χρονος εξτρέμ του Κιλκίς, συμφώνησε σε όλα με τους παράγοντες του Βεροιώτικου συλλόγου και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Φάνης Δεληγιάννης δήλωσε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Φίλιππο. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος και έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει. Αυτό μου δίνει κίνητρο να δουλέψω και να γίνω καλύτερος. Θέλω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχει τους στόχους της. Γνωρίζω τον προπονητή, τον κ. Τούτση. Τον είχα προπονητή στο Κιλκίς το 2010». Σχολιάζοντας την αλλαγή ομάδας, ο Δεληγιάννης σημείωσε: «Νιώθω ένα περίεργο συναίσθημα που φεύγω από το Κιλκίς. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, είχε καλούς παίκτες και γνωρίσαμε διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Σε δήλωσή του, για την μεταγραφή Δεληγιάννη, ο Γενικός Γραμματέας του Φιλίππου Παναγιώτης Σαράφης τόνισε: «Καλωσορίζουμε τον Φάνη στον Φίλιππο. Του εύχομαι να είναι υγιής. Με την προσθήκη του, ισχυροποιούμε ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Φιλίππου Κώστας Τούτσης δήλωσε για την μεταγραφή Δεληγιάννη: «Φέραμε έναν έτοιμο παίκτη στην ομάδα. Ο Φάνης ηλικιακά είναι στην καλύτερή του φάση. Είναι ένας παίκτης με αρκετά καλά χαρακτηριστικά. Θα προσπαθήσουμε να τον εντάξουμε άμεσα στο κλίμα της ομάδας ώστε σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους να προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Φάνης Δεληγιάννης είναι 28 ετών και ήταν στην ομάδα του Κιλκίς από το 2002. Είναι δεξιόχειρας και παίζει ως εξτρέμ.