Κατηγορίες
αθλητικά

Στον Φίλιππο Βέροιας ο Γ. Μαστορογιάννης

filippos_mastorogiannis1Τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Γιώργο Μαστορογιάννη απέκτησε ο Φίλιππος Βέροιας. Ο πολυσύνθετος έλληνας διεθνής έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες τον σύλλογο, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στις εγκαταστάσεις του Αντιπροέδρου Μάκη Σουβατζόγλου, ο οποίος θα καλύψει το κόστος της μεταγραφής, και ανήκει πλέον στην οικογένεια του Φιλίππου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Φιλίππου, ο Γιώργος Μαστορογιάννης τόνισε: «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά σήμερα διότι δεν ήρθα απλά σε έναν μεγάλο σύλλογο, αλλά σε έναν σύλλογο που συνέδεσε το όνομά του με το Ελληνικό χάντμπολ. Αυτό με τιμά ως αθλητή. Οι άνθρωποι του Φιλίππου μου παρουσίασαν έναν πολύ φιλόδοξο πλάνο που ταιριάζει και με τις δικές μου φιλοδοξίες.

Στην αρχή είχα κάποιους ενδοιασμούς. Αλλά η παρουσία του κ. Φύκατα στην διοίκηση και η συνάντηση που έκανα με τον κ. Σουβατζόγλου απομάκρυναν τους ενδοιασμούς μου και με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Εύχομαι να υπάρχει υγεία και υπόσχομαι να κάνω ότι είναι δυνατόν για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων του Φιλίππου».

Ο Γιώργος Μαστορογιάννης πριν την μετακίνησή του στον Φίλιππο, αγωνίστηκε τρία χρόνια στον Διομήδη Άργους. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αρχέλαο ενώ αγωνίστηκε στον Ιωνικό, τον Δούκα και τον Πανελλήνιο.

Την μεταγραφή του Γιώργου Μαστορογιάννη χειρίστηκε και ολοκλήρωσε, αναλαμβάνοντας να καλύψει όλη την δαπάνη, ο αντιπρόεδρος του Φιλίππου, γνωστός στον χώρο του επίπλου επιχειρηματίας, Μάκης Σουβατζόγλου. Σε δήλωσή του ο κ. Σουβατζόγλου, μετά την υπογραφή συμβολαίου, υπογράμμισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αποκτήσαμε τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας κι έναν από τους καλύτερους έλληνες παίκτες. Θα έρθουν και άλλα παιδιά στην ομάδα και όλοι μαζί θα συμβάλουν ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Την ικανοποίησή του για την απόκτηση του Γιώργου Μαστορογιάννη, εξέφρασε και ο πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Φύκατας. «Καλωσορίζουμε τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας στην οικογένεια του Φιλίππου. Πλέον, οι στόχοι του Φιλίππου επανέρχονται στα φυσιολογικά υψηλά επίπεδά τους. Ο Φίλιππος πρέπει να πρωταγωνιστεί. Το ότι έχουμε στην διοίκηση ανθρώπους όπως ο Μάκης Σουβατζόγλου, ο οποίος έκανε δώρο στην ομάδα έναν παίκτη όπως ο Μαστορογιάννης, με κάνει να αισθάνομαι ότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη. Αν υπήρχαν τέτοιοι συνεργάτες την προηγούμενη περίοδο που είχα την διοίκηση του συλλόγου, η πορεία του Φιλίππου θα ήταν ακόμη καλύτερη».