Κατηγορίες
ΟΑΕΔ παιδεία

ΟΑΕΔ: τα αποτελέσματα μοριοδότησης για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Οργανισμού

scmaternaΑναρτήθηκαν στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ τα αποτελέσματα της μοριοδότησης για την επιλογή των βρεφών και των νηπίων, που θα φιλοξενηθούν στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ για το σχολικό έτος 2015-2016.

Συγκεκριμένα αναρτήθηκαν:
1. Πίνακας βρεφών Α (βρέφη από 8 μηνών -1,5 ετών)
2. Πίνακας βρεφών Β (βρέφη από 1,5 ετών -2,5 ετών)
3. Πίνακας νηπίων (νήπια από 2,5 -την προσχολική ηλικία)
Οι παραπάνω πίνακες εμφανίζουν τη σειρά κατάταξης βρεφών – νηπίων ανάλογα με τη συνολική μοριοδότηση του καθενός και
4.Πίνακας μη δικαιούχων του προγράμματος

Από την Τετάρτη 15-07-2015 μέχρι και την Τρίτη 21-07-2015 οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις σχετικά με τα αποτελέσματα των Επιτροπών Επιλογής, μόνο στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς στους οποίους είχαν υποβάλει την αρχική αίτηση εγγραφής. Μετά την εξέταση των ενστάσεων, θα αναρτηθούν οι τελικοί πίνακες επιλογής βρεφών – νηπίων Σχολικού Έτους 2015-2016.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 8.00 το πρωί μέχρι 14.00 το μεσημέρι.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, μπορούν να πληροφορούνται για τα αποτελέσματα της μοριοδότησης και από τους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ στους οποίους υπέβαλαν την αίτησή τους, καθώς και από την ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Για τον βρεφονηπιακό σταθμό Νάουσας μπορείτε να δείτε τους σχετικούς πίνακες ΕΔΩ.