Κατηγορίες
αυτοδιοίκηση

Ενημέρωση για εκτελούμενα έργα δήμων (που έχουν διακοπεί) ζητάει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

kedeΕπιστολή προς τους δημάρχους της χώρας απέστειλε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης με την οποία ζητά να ενημερωθεί για εκτελούμενα έργα δήμων στα οποία έχει γίνει διακοπή εργασιών από τους εργολήπτες, ώστε να έχει επικαιροποιημένα στοιχεία κατά τη συνάντησή του με κυβερνητικούς αξιωματούχους.
Στην επιστολή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ αναφέρει:
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Όπως γνωρίζετε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ και εγώ προσωπικά, έχουμε αναλάβει πρωτοβουλίες προς τον Πρωθυπουργό αλλά και προς τον Υπουργό Οικονομίας κ. Γ. Σταθάκη, προκειμένου να αποδεσμευτούν οι πόροι των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του τρέχοντος ΕΣΠΑ (2007–2013) και κατ’ επέκταση να χρηματοδοτηθούν τα εκτελούμενα έργα των Δήμων στα οποία οι εργοληπτικές εταιρείες έχουν προχωρήσει σε διακοπή εργασιών.

Επειδή, μετά από προτροπή του γραφείου του Πρωθυπουργού, επίκειται συνάντησή μας με την Πολιτική Ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου για την αντιμετώπιση του προβλήματος και προκειμένου η τεκμηρίωση και οι προτάσεις μας να είναι ακριβείς, σας παρακαλώ να μας γνωρίσετε άμεσα και πάντως το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015, τα έργα του Δήμου σας, με το οικονομικό τους αντικείμενο, στα οποία οι εργοληπτικές εταιρείες έχουν προχωρήσει σε διακοπή εργασιών.
Φιλικά
Γεώργιος Πατούλης
Δήμαρχος Αμαρουσίου