Κατηγορίες
πολιτική

Στον Κ. Καλαϊτζίδη ο ημαθιώτης πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θαν. Θεοχαρόπουλος

kalaitzidis-theocharopoulosΕπίσκεψη στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.Κώστα Καλαϊτζίδη πραγματοποίησε την Τετάρτη 29 Ιουλίου, σε εγκάρδιο κλίμα, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο κ.αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον κ.Θεοχαρόπουλο για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την Ημαθία, τα οποία γνωρίζει άριστα άλλωστε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ, αφού κατάγεται από την Περιφερειακή μας Ενότητα, αλλά και για την μεγάλη απομείωση που έχει υποστεί σε πόρους και προσωπικό η δευτεροβάθμια αυτοδιοίκηση.

Στα πλαίσια της επίσκεψης ο κ.Καλαϊτζίδης έκανε την εξής δήλωση: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκα σήμερα στο γραφείο μου τον πρόεδρο της «Δημοκρατικής Αριστεράς» κ. Θανάση Θεοχαρόπουλο. Ο φίλος Θανάσης, ένας νέος άνθρωπος, πρότυπο ήθους και δημιουργικότητας, είναι βέβαιο ότι αποτελεί δύναμη ελπίδας για την χώρα και την Ημαθία. Του εύχομαι να συνεχίσει να είναι το ίδιο πολιτικά και κοινωνικά δραστήριος στη θέση του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ, όπως υπήρξε σε κάθε θέση ευθύνης από την οποία υπηρέτησε τα κοινά».