Κατηγορίες
αθλητικά

“Δανεικός” στο Λουτράκι ο Μπ. Δομπρής του Φιλίππου Βέροιας

domprisΟ Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει ότι παραχωρήθηκε στον Ποσειδώνα Λουτρακίου, με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, ο Μπάμπης Δομπρής. Η μετακίνηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα που κατέθεσε στον σύλλογο ο παίκτης. Σε δήλωσή του ο Μπάμπης Δομπρής σημείωσε:

«Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην καριέρα μου. Προσωπικοί λόγοι με οδήγησαν σ’ αυτήν την απόφαση. Μου είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστώ την ερυθρόλευκη φανέλα μιας και η ψυχή μου θα είναι πάντα κόκκινη για χάρη του Φιλίππου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Φιλίππου και ιδίως τον κ. Γιώργο Φύκατα ο οποίος κατέβαλε κάθε προσπάθεια να με κρατήσει στην ομάδα και πραγματικά μου στάθηκε σαν δεύτερος πατέρας όπως και τους μεγαλύτερους σε ηλικία συμπαίκτες μου που με βοήθησαν τα τελευταία χρονιά και οι οποίοι παράλληλα σεβάστηκαν την επιθυμία μου και τους προσωπικούς λογούς για τους οποίους έκανα την επιλογή αυτή.

Βαρόμετρο στην επιλογή της νέας μου ομάδας αποτέλεσε η παρουσία του κ. Νίκου Γραμματικού στον πάγκο του Ποσειδώνα καθώς ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ήρθε σε επαφή μαζί μου πέρα από τις υπόλοιπες τιμητικές για μένα προτάσεις που ακολούθησαν. Έχω όρεξη για πολύ δουλεία με στόχο να πρωταγωνιστήσω και εγώ καθώς και η νέα μου ομάδα και να έχουμε επιτυχίες. Φεύγω σαν φίλος από τον σύλλογο και θα γυρίσω έτοιμος για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα».

Ο Φίλιππος εύχεται στον παίκτη να είναι υγιής και θα τον περιμένει να επιστρέψει την επόμενη χρονιά ακόμη πιο έτοιμος.