Κατηγορίες
ανακοινώσεις Βεσυρόπουλος Απόστολος βουλευτές

Βεσυρόπουλος (Ημαθίας – ΝΔ) για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

vesiropoulos_VOULIΟ Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν αποτελεί εντολή ρήξης με την Ευρώπη, το επισήμανε και ο Πρωθυπουργός. Είναι όμως ένα καθαρό αποτέλεσμα, που αποτελεί εντολή για τον κ. Τσίπρα προκειμένου να προχωρήσει, άμεσα, σε συμφωνία με τους εταίρους μας, όπως είχε δεσμευθεί.

Ο χρόνος πιέζει και η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση οικονομικής ασφυξίας. Υπάρχει μόνο ένας δρόμος: η επιστροφή της χώρας στην ομαλότητα και στη σταθερότητα, ο δρόμος του συμβιβασμού με την πραγματικότητα.

Η εθνική ενότητα προϋποθέτει αίσθηση ευθύνης από όλους μας. Η σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ευχόμαστε όλοι να ανοίξει το δρόμο της εθνικής συνεννόησης.

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος περιέχει σαφή μηνύματα για την παράταξή μας. Ο κ. Σαμαράς επέδειξε πολιτική γενναιότητα και αίσθημα ευθύνης. Πρώτα όμως η Χώρα. Επείγει η ολοκλήρωση της συμφωνίας και η επιστροφή στην κανονικότητα.

Όλοι μαζί θα χτίσουμε μια νέα, μεγάλη και πλειοψηφική κεντροδεξιά. Θα επανασυνδεθούμε με κοινωνικές ομάδες και δυνάμεις, που αναζητούν πολιτική έκφραση μέσα από τις φιλελεύθερες ιδέες».