Κατηγορίες
αθλητικά Αλεξάνδρεια

Τουρνουά μίνι-βόλεϊ στην Αλεξάνδρεια την Κυριακή 7 Ιουνίου

afisavolley20150607Την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας και η Ε.Σ.ΠΕ.Μ. με την υποστήριξη της Κ.Ε.Δ.Α., διοργανώνουν στην Αλεξάνδρεια τουρνουά ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ στο πλαίσιο των προσπαθειών που γίνονται για την ανάπτυξη του αθλήματος της πετοσφαίρισης (βόλεϊ).

Οι αγώνες θα γίνουν στο κέντρο της πόλης, στο οδόστρωμα της οδού Δημ. Δ. Βετσοπούλου από το ύψος της Αριστοτέλους (Πνευματικό Κέντρο) μέχρι τη Θεμ. Σοφούλη (EUROBANK).

Στο τουρνουά δήλωσαν συμμετοχή περισσότερα από 350 κορίτσια και αγόρια ηλικίας 8 μέχρι 12 ετών (120 ομάδες), από 12 συλλόγους της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Όπως αναφέρει ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας στο σχετικό δελτίο τύπου, «Το γεγονός της συμμετοχής τόσων παιδιών, τα οποία στην πλειοψηφία τους θα συνοδεύονται από τους γονείς των, θα δώσει χρώμα και ζωντάνια, θα αναδείξει την πόλη μας και θα βοηθήσει επίσης τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη περιοχή.»

Οι διοργανωτές μας καλούν να βρεθoύμε την Κυριακή το πρωί στο κέντρο της Αλεξάνδρειας, να παρακολουθήσουμε τις προσπάθειες των παιδιών και να χαρούμε με το χαμόγελο και την ενέργεια τους.

fotovolley20150607

Επίσης ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας αναφέρει τα εξής: «Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους τους χορηγούς που θα βοηθήσουν και υποστηρίζουν αυτό το αθλητικό γεγονός.

Η οδός Δ.Δ. Βετσοπούλου σε αυτό της το τμήμα (σημ.: από το ύψος της Αριστοτέλους (Πνευματικό Κέντρο) μέχρι τη Θεμ. Σοφούλη (EUROBANK)) θα αδειάσει από τα αυτοκίνητα ενώ θα απαγορευτεί και η είσοδος σε αυτά, ώστε να προετοιμαστεί ο χώρος και να διεξαχθούν οι αγώνες.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να απομακρύνετε τα αυτοκίνητα σας από την οδό Δ.Δ. Βετσοπούλου την Κυριακή από τις 6 ώρα το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση»