Κατηγορίες
αγορά

Πέρα από κάθε προσδοκία η προσέλευση στην 1η Εμποροπανήγυρη στον Κοπανό

Με αποτελέσματα πάνω από κάθε προσδοκία, παρά τον πιλοτικό-δοκιμαστικό της χαρακτήρα, ολοκληρώθηκε την Κυριακή η 1η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Νάουσας στον Κοπανό. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των οργανωτών ο κόσμος που επισκέφθηκε την Εμποροπανήγυρη από όλη την περιοχή (κυρίως από Νάουσα) ξεπέρασε τις 10.000, παρά το ότι δύο βραδιές (Πέμπτη και Σάββατο) η κίνηση περιορίστηκε αισθητά λόγω της βροχόπτωσης. Στον χώρο της Εμποροπανήγυρης συμμετείχαν περίπου 70 επαγγελματίες όλων σχεδόν των ειδών εμπορευμάτων, οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την επιλογή τους, ενώ ενθουσιασμένοι δήλωναν σε κάθε κατεύθυνση οι κάτοικοι του Κοπανού.

Από την πλευρά του Δήμου Νάουσας και της Τοπικής Κοινότητας Κοπανού εντοπίστηκαν ατέλειες, προβλήματα και ελλείψεις της πιλοτικής αυτής πρώτης διοργάνωσης, τα οποία καταγράφηκαν και θα συζητηθούν ενόψει της επόμενης χρονιάς, οπότε ο σχεδιασμός θα είναι πληρέστερος, οι προσδοκίες σαφέστατα αυξημένες και η 2η Εμποροπανήγυρη Κοπανού ένας πόλος αναφοράς για όλη την περιοχή, με πολλαπλά οφέλη για όλους.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κοπανού Χρήστος Στογιάννης ευχαριστεί θερμά για την εξαιρετική λειτουργία της Εμποροπανήγυρης τον Δήμαρχο Νίκο Κουτσογιάννη, το Δημοτικό Συμβούλιο, τους Τοπικούς Συμβούλους Κοπανού, τους φορείς και συλλόγους που έδωσαν το παρόν, τους συμμετέχοντες επαγγελματίες και όλους τους επισκέπτες της Εμποροπανήγυρης. Επιφυλάσσεται δε για μια αρτιότερη διοργάνωση την επόμενη χρονιά.