Κατηγορίες
ανακοινώσεις Λαπαβίτσας

Λαπαβίτσας για τις μαθητικές κατασκηνώσεις Αγ. Τριάδας: “εκτιμούμε ότι η κατασκήνωση θα λειτουργήσει κανονικά”

kataskinagiastriadasΑπό το γραφείο του βουλευτή Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ) Κώστα Λαπαβίτσα, με αφορμή δημοσίευμα σχετικά με τη λειτουργία των Μαθητικών Κατασκηνώσεων Αγίας Τριάδας Νάουσας

Σχετικά με δημοσίευμα που αφορά την λειτουργία Των Μαθητικών Κατασκηνώσεων θα θέλαμε να διευκρινίσουμε το εξής:

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα υπάρχει συστηματική επικοινωνία του γραφείου του Βουλευτή Νομού Ημαθίας κου Κώστα Λαπαβίτσα με το υπουργείο Παιδείας και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Μαθητικών Κατασκηνώσεων ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργία των Μαθητικών Κατασκηνώσεων Αγ. Τριάδας και φέτος.

Σύμφωνα με διαβεβαιώσεις της επιτροπής έχουν εξασφαλιστεί οι αναγκαίες πιστώσεις ώστε να προχωρήσουν οι προσλήψεις του απαραίτητου εποχικού προσωπικού και να γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεών τους. Από την μέχρι τώρα επικοινωνία εκτιμούμε ότι η κατασκήνωση θα λειτουργήσει κανονικά και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την τοπική κοινωνία και για το λόγο αυτό σας στέλνουμε το παρόν ενημερωτικό σημείωμα.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι οι επαφές του Βουλευτή για το συγκεκριμένο θέμα ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα ύστερα από επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων και συζήτηση που είχε με μέλη της τοπικής επιτροπής, κατά την διάρκεια της οποίας υπήρξε ομοφωνία ως προς την κοινωνική αναγκαιότητα λειτουργίας την κατασκηνώσεων.”