Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αναβάλλονται λόγω καιρού οι απογευματινές εκδηλώσεις στην Αλεξάνδρεια

padiatrofi-podilatoporeiaΑναβάλλονται, λόγω καιρικών συνθηκών, οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν το απόγευμα της Κυριακής 21 Ιουνίου στην Αλεξάνδρεια.

Έτσι, δεν θα γίνει ούτε η εκδήλωση με θέμα “ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΘΛΗΣΗ” (που θα άρχιζε στις 6 το απόγευμα) αλλά ούτε και η ποδηλατοδρομία που θα περνούσε από πολλούς δρόμους της πόλης και θα κατέληγε στο Δημοτικό Αμφιθέατρο.

Αιτία για την αναβολή ήταν όχι μόνο η αυξημένη πιθανότητα βροχής που δίνουν οι μετεωρολόγοι για το απόγευμα στην πόλη της Αλεξάνδρειας αλλά και οι δυσκολίες που δημιουργήθηκαν από τις μπόρες των προηγούμενων ωρών και που δεν επιτρέπουν να τοποθετηθούν οι υποδομές που απαιτούνται για την διενέργεια των παραπάνω δράσων του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, κι αναμένεται να ενταθούν τις απογευματινές ώρες με την εκδήλωση καταιγίδων, το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας αναβάλλει την εκδήλωση “Παιδειατροφή και άσκηση” που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα της Κυριακής, 21 Ιουνίου. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

Ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου

Νικόλαος Μπρουσκέλης