Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια πολιτισμός - ψυχαγωγία

“Σταχτοπούτα” στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας στις 23 Ιουνίου

PARASTASISTAXOPOUTA-ALE2015Η Καλλιτεχνική Εταιρία «Προσκήνιο» και η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζουν το πιο γνωστό παραμύθι την «ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ», στο Ανοιχτό Θέατρο Αλεξάνδρειας την Τρίτη 23 Ιούνιου και ώρα 21:00. Κρατήσεις εισιτηρίων 6944062928.

Μια ξεχωριστή ιστορία, που ασχολείται με την ανθρώπινη αδικία, την εκμετάλλευση και την κακία, και πως όλα αυτά στο τέλος υπερνικούνται από τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια, την υπομονή, και την αγάπη. Διατηρώντας την κλασική μορφή του παραμυθιού, μέσα από εφέ μακιγιάζ, φωτισμού, χορευτικών, τραγουδιών και κοστουμιών εποχής, ο μικρός θεατής έρχεται σε άμεση επαφή με τους ήρωες του παραμυθιού συμμετέχοντας επί σκηνής στη θεατρική δράση του έργου.

Η σκηνοθεσία – διασκευή είναι του Γιώργου Ροντίδη, η σκηνογραφία του Βάσου Καδίτη, η μουσική του Άκη Γεροντάκη, οι στίχοι του Γιώργου Ροντίδη, οι χορογραφίες της Κατερίνας Αντωνιάδου, τα κοστούμια και το make up artist της Ελένης Δημοπούλου.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Χρήστος Παπαμηνάς, Στέφανος Καλλιανίδης, Σωτηρία Σακαλάκη, Αγγελική Περγαμινού, Στέργιος Μαδέρης, Θοδωρής Γεωργίτσης Τσολακίδου Αλεξάνδρα, Τσαχουρίδου Δέσποινα.