Κατηγορίες
Βέροια

Διήμερο συνέδριο στη Βέροια 27 & 28 Ιουνίου

empsyll_epimelvΟ Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι, το Επιμελητήριο Ημαθίας και το Δίκτυο Επιχειρηματικότητας Καινοτομίας και Ανάπτυξης (Δ.Ε.Κ.Α.) συνδιοργανώνουν συνέδριο με θέμα «ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2040»«PROSPECTS OF CENTRAL MACEDONIA – YEAR 2040 SIMULATION» το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:00 και την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 και ώρα 09:30- 12:00, στη Βέροια.

Στόχος του Συνεδρίου είναι η εκ του σύνεγγυς επαφή όσων σχεδιάζουν, υλοποιούν, ενδιαφέρονται ή επηρεάζονται από τις διαμορφούμενες τάσεις στην περιοχή.
Στις εργασίες του συνεδρίου αναμένεται να συμμετέχουν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, περιφερειάρχες, βουλευτές, δήμαρχοι, εκπρόσωποι εθνικών φορέων και οργανισμών, εκπρόσωποι επιμελητηρίων και θεσμικών φορέων, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι βασικοί επιχειρηματίες που έχουν δράση σε κάθε ενότητα.
Η πρώτη μέρα του Συνεδρίου θα περιλαμβάνει συνεδρίες – ομιλίες, ενώ τη δεύτερη μέρα θα οργανωθεί πρόγευμα εργασίας ανά επιχειρηματικό τομέα.