Κατηγορίες
ανακοινώσεις σύλλογοι

Διήμερο καλοκαιρινών δράσεων για μικρούς & μεγάλους από την Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας

xar120159624Διήμερο καλοκαιρινών δράσεων για μικρούς και μεγάλους πραγματοποίησε η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας με αφορμή τη λήξη του σχολικού έτους.

Την Κυριακή το απόγευμα και αφού ολοκληρώθηκαν οι πρόβες των χορευτικών τμημάτων το Δ.Σ με μαζί με τους γονείς ετοίμασαν ένα όμορφο απόγευμα με πλούσιες δράσεις για όλα τα παιδιά. Οι μικροί μαθητές του συλλόγου ανέλαβαν να κατασκευάσουν ένα πάνελ τεσσάρων μέτρων στο οποίο αφού πρώτα έγραψαν “Καλό Καλοκαίρι” το στόλισαν με κέφι και χαρά με πολύχρωμες νιφάδες καλαμποκιού.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε τη συλλογική προσπάθεια των μικρών παιδιών και το πάνελ τοποθετήθηκε στην κεντρική είσοδο να κοσμεί τον σύλλογο.

Ως τόσο στον προαύλιο χώρο τα παιδιά του μεσαίου τμήματος χωρίστηκαν σε ομάδες αγόρια – κορίτσια και επιδόθηκαν με ζήλο σε διαγωνισμό jega με την αδρεναλίνη να ανεβαίνει για ώρα στα ύψη! Νικήτρια του διαγωνισμού η ομάδα των κοριτσιών με την Εύα Αργυρίου.

xar120159624

Ταυτόχρονα το επαγγελματικό πικ πονγκ που είχε στηθεί στο χώρο κατέγραφε ασταμάτητα σετ από τους μεγαλύτερους και όχι μόνο!

τα παγωτα.. τα αναψυκτικά..το ποπ κορν συνόδευαν τη Χαρά και το παιχνίδι των παιδιών που κράτησε μέχρι τις βραδινές ώρες και κατέληξε στο καθιερωμένο “μπουγέλο” δίνοντας ανάσα δροσιάς σε νικητές και ηττημένους!

Η βραδιά έκλεισε με μια έκπληξη του συλλόγου προς τα παιδιά αφού τους δόθηκαν αναμνηστικές φωτογραφίες-κολάζ ενθύμιο από συμμετοχές τους σε εκδηλώσεις του συλλόγου επισφραγίζοντας την όμορφη και δημιουργική χρονιά που πέρασε!

xar220150624

Τα παιδιά ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο πρωί που τους περίμενε άλλη μια γεμάτη μέρα χαράς.. γέλιου και πολύ παιχνιδιού αφού ο σύλλογος είχε προγραμματίσει δωρεάν εκδρομή στο Magic Park τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, με αναχώρηση μπροστά από το Δημοτικό σχολείο.

Τα παιδιά, οι γονείς το ΔΣ του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια ολόκληρη μέρα μαζί απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς αφήνοντας πίσω τις βαριές υποχρεώσεις του χειμώνα.

xar320150624

Ο σύλλογος επέστρεψε από την εκδρομή με πολύ κέφι και ζωντάνια καθώς και με τις καλύτερες εντυπώσεις των παιδιών τα οποία καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής ήταν υποδειγματικά!

Το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί τόσο τους γονείς όσο και τα παιδιά για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν από την πρώτη κιόλας μέρα της ίδρυσης του και υπόσχεται πολλές και πλούσιες δράσεις στο μέλλον!!!