Κατηγορίες
διάφορα

Δήμαρχος Δοξάτου Δράμας: επικήρυξε όσους πετάνε φόλες

doxatodramasdimarxΈνα τεράστιο μπράβο στον 35χρονο δήμαρχο Δοξάτου Δημήτρη Δαλακάκη για την απόφασή του να επικηρύξει με 1000 ευρώ – τα οποία, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του Δήμου Δοξάτου, θα πληρώνει ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ – όσους πετάνε φόλες.

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να κάνει στις υπόλοιπες υποθέσεις του Δήμου του, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα έκανε αυτό που πρέπει!!!

Διαβάστε τι γράφει το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το γραφείο του δημάρχου Δοξάτου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης επικηρύσσει με το ποσό των 1000 € τον υπαίτιο ή τους υπαίτιους των δηλητηριάσεων των αδέσποτων σκύλων

Τις τελευταίες ημέρες γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης εικόνας στο Δήμο μας. Δεκάδες αδέσποτοι σκύλοι βρέθηκαν δηλητηριασμένοι και στάθηκε αδύνατο να βρεθεί ο υπαίτιος αυτής της αποτρόπαιας πράξης.

Ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης αισθανόμενος την ανάγκη να δοθεί ένα τέλος σ’ αυτή τη σειρά των απάνθρωπων ενεργειών επικηρύσσει με το ποσό των 1000 € τον υπαίτιο ή τους υπαίτιους των δηλητηριάσεων. Το ποσό των 1000 € δεν θα προέλθει από χρήματα του δήμου Δοξάτου αλλά από τις προσωπικές αποταμιεύσεις του δημάρχου μας.

Παράλληλα ο δήμαρχος Δοξάτου επαναλαμβάνει την πρόταση που έχει απευθύνει στο πρόσφατο παρελθόν στους υπόλοιπους δημάρχους του νομού Δράμας να προχωρήσουν στην από κοινού δημιουργία και λειτουργία ενός καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Το ζήτημα των αδέσποτων ζώων είναι αναγκαίο να αντιμετωπιστεί με σύμπραξη και συναίνεση όλων των δήμων της περιφερειακής μας ενότητας. Και προς αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε να εργαστούμε όλοι ξεπερνώντας τα όρια “των συνόρων” και των δυνατοτήτων μας.

Από το Γραφείο Δημάρχου