Κατηγορίες
αθλητικά

Αποσύρεται η νέα διοίκηση της Α.Ε. Αλεξάνδρειας

aealexandreiaslogo2Με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης η νέα διοίκηση της Α.Ε. Αλεξάνδρειας (η οποία αν και μόλις χθες είχε αναλάβει – μετά τη συνέλευση που έγινε στο απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουνίου) κάνει γνωστό πως αποσύρεται.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Φίλοι της ομάδας της Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Αντιλαμβανόμενοι την όλη παρωδία και την αρρωστημένη κατάσταση που έχουν κάποιοι σκόπιμα δημιουργήσει καθώς και το μένος κάποιων προκειμένου να αναλάβουν την διοίκηση της ομάδας για να αναδείξουν…

… το ΕΓΩ τους και μόνο (αναφερόμαστε στον κ. Κουρελάτο), είμαστε στην θέση να γνωστοποιήσουμε, παρότι γνωρίζοντας νομικά ότι έχουμε το δικαίωμα και την δυνατότητα να κρατήσουμε την διοίκηση στα χέρια μας αλλά και σεβόμενοι τους εαυτούς μας, την ιστορία αυτής της ομάδας και την προσφορά μας στο προηγούμενο διοικητικό, ότι πλέον παύουμε να εκδηλώνουμε ενδιαφέρον για την ενασχόληση μας για την διοίκηση της ομάδας της Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Ελπίζουμε αυτοί που θα αναλάβουν τα ηνία της ομάδας να συνεχίσουν με την ίδια και περισσότερη αγάπη και πίστη για την επιτυχία της ομάδας μας.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία.

Με εκτίμηση

Γιάννης Ουσταμπασίδης

Δημήτρης Σαμαράς

Σάκης Λαγογιάννης

Βασίλης Παπαεμμανουήλ

Χρήστος Μακρυγιάννης

Γιώργος Θεοχάρης

Σάββας Περπερίδης

Βαγγέλης Μουρμούρας