Κατηγορίες
ανακοινώσεις

Ανακοίνωση του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας για την ημερίδα που έγινε την Τρίτη

imerida2015060303001Την Τρίτη 3 Ιουνίου η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) διοργάνωσε ημερίδα στην Αλεξάνδρεια στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για την Αναπηρία Α.Π.7,8,9» – Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.

Η ημερίδα αφορούσε στη διαλεκτική σχέση της εκπαίδευσης ενηλίκων με το αναπηρικό κίνημα και εστίασε στην εκπαιδευτική δράση «Πρόγραμμα ΔΒΜ Ατόμων με Βαριές Αναπηρίες και Πολλαπλές Ανάγκες Εξάρτησης σε Κοινωνικές Δεξιότητες».

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αλεξάνδρειας, στο τέλος της ημερίδας, ακολούθησε βράβευση με τιμητική πλακέτα του Προέδρου της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Βαρδακαστάνη Ιωάννη, καθώς και του Προέδρου του Φιλανθρωπικού μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας κ. Εμμανουήλ Νικολάου για το έργο και την προσφορά τους.

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας και το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης, Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ ‘‘Τα Παιδιά της Άνοιξης’’ ευχαριστούν θερμά:

* την Ε.Σ.Α.μεΑ. για τη διοργάνωση της ημερίδας και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο κ. Βαρδακαστάνη, την Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων της Εκτελεστικής Γραμματείας κ. Ζαφειροπούλου και την κ. Χατζηπέτρου, Επιστημονικό Στέλεχος, για τις ενδιαφέρουσες ομιλίες.

* τη Γενική Γραμματέα του Φιλανθρωπικού μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΠΟΣΓΚΑμεΑ) κ. Καραγιάννη, για το συντονισμό και την εύρυθμη λειτουργία της ημερίδας.

* την Ειδική Παιδαγωγό κ. Εμμανουήλ και την Εκπαιδεύτρια Γυμνάστρια κ. Κοντονή, για τις εξαιρετικές παρουσιάσεις με τις εμπειρίες από τη συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική δράση, μέσω του Μικτού Κέντρου ΑμεΑ ‘‘Τα Παιδιά της Άνοιξης’’.

* το Δήμο Αλεξάνδρειας για την παραχώρηση της αίθουσας του δημαρχείου για την πραγματοποίηση της ημερίδας, καθώς και για τη συνεχή στήριξη και συνεργασία.

* το αρτοζαχαροπλαστείο “Dimel” για τις υπηρεσίες catering και για την προσφορά τους.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους:

* τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας, κ. Καλαϊτζίδη.

* τον Πρόεδρο Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κεσόγλου.

* τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας κ. Μπρουσκέλη και τον κ. Κουτζαμπασόπουλο, Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Αλεξάνδρειας.

* την κ. Τάρη, Σχολική Σύμβουλο 1ης Περιφέρειας Δ.Ε. Πέλλας.

* τον κ. Διαμαντόπουλο, Διευθυντή Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας.

* την κ. Πηλείδου, Σχολική Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής.

* τον κ. Δημητριάδη, πρώην προϊστάμενο γραφείου Αλεξάνδρειας της Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας.

* τους εκπροσώπους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κ. Αντωνίου και κ. Γεροστάση.

* τους εκπαιδευτικούς και τους εκπαιδευόμενους του Παραρτήματος του Σ.Δ.Ε. Νάουσας στην Αλεξάνδρεια.

Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλον τον κόσμο που παρευρέθηκε στην ημερίδα και μας τίμησε με την παρουσία του, συμβάλλοντας στην προσπάθεια και προωθώντας τις ιδέες της ευαισθητοποίησης, της άρσης των προκαταλήψεων και του κοινωνικού αποκλεισμού των Ατόμων με Αναπηρία.