Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις

Αλεξάνδρεια: σε ποιους δρόμους θα διακοπεί η κυκλοφορία την Κυριακή 21 Ιουνίου

podilatoporeia-pinakidesΔιακοπή της κυκλοφορίας – λόγω της ποδηλατοδρομίας που θα γίνει στην Αλεξάνδρεια το απόγευμα της Κυριακής 21 Ιουνίου – θα πραγματοποιηθεί σε αρκετούς δρόμους της πόλης.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του αστ. δ/ντη Ημαθίας αποφασίστηκε πως την Κυριακή από ώρα 18:00′ έως 19:00′ η διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα, μόνο κατά το χρόνο διέλευσης ποδηλάτων και συγκεκριμένα, στις παρακάτω οδούς:

α) Επί της οδού Αριστοτέλους, από τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου έως τη συμβολή της με την οδό Νικ. Πλαστήρα.

β) Επί της οδού Εθνικής Αντίστασης, από τη συμβολή της με την οδό Νικ. Πλαστήρα έως τη συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων.

γ) Επί της οδού Μακεδονομάχων από τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντίστασης έως τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου.

δ) Επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου από τη συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

ε) Επί της οδού Δ. Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντίστασης(πεζόδρομος).

στ) Επί της οδού Εθνικής Αντίστασης (πεζόδρομος) από τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου έως την συμβολή της με την οδό Σμύρνης.

ζ) Επί της οδού Σμύρνης από τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντίστασης(πεζόδρομος) έως τη συμβολή της με την οδό Γ. Μεσσαλά

η) Επί της οδού Γ. Μεσσαλά από τη συμβολή της με την οδό Σμύρνης έως τη συμβολή της με την οδό Βέροιας- είσοδος αμφιθεάτρου.

θ) Επί της οδού Βεροίας από τη συμβολή της με την οδό Γ. Μεσσαλά έως την είσοδο του αμφιθεάτρου.

Οι διαγωνιζόμενοι ποδηλάτες σε όλη τη διαδρομή θα κινούνται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και θα εφαρμόζουν τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ακολουθώντας τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των στατικών τροχονόμων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών, με μέριμνα και φροντίδα του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας.