Κατηγορίες
Περιφεριακή Ενότητα Ημαθίας

Σύσκεψη στην Π.Ε Ημαθίας για θέματα Παλλαϊκής Άμυνας και Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτων Αναγκών

11-5 pam pseaΤην Πέμπτη 7 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε στην  Περιφερειακή Ενότητα   Ημαθίας,  υπηρεσιακή επίσκεψη-επιθεώρηση Μικτής Επιτελικής Επιτροπής (ΜΕΕ), αποτελούμενης  από εκπροσώπους του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και των υπηρεσιών ΠΑΜ – ΠΣΕΑ των Υπουργείων. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επιθεώρηση του Τμήματος ΠΑΜ-ΠΣΕΑ και των Υπηρεσιών της Π.Ε. Ημαθίας,  σε θέματα Παλλαϊκής  Άμυνας και Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτων Αναγκών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Κώστας Καλαϊτζίδης,  παραβρέθηκε στην έναρξη των εργασιών και χαιρέτησε τους συμμετέχοντες,  τονίζοντας τη σημαντικότητα του  έργου του Γραφείου  ΠΑΜ-ΠΣΕΑ και των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας  Ημαθίας,

… για την διασφάλιση της Εθνικής Άμυνας στον πόλεμο και την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών με την οργάνωση, προπαρασκευή και κινητοποίηση όλων των πολιτικών δυνάμεων και πόρων της  χώρας, από τον καιρό της ειρήνης.

Η Επιτροπή συνοδευόμενη  από στελέχη της  Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε επιθεώρηση και σε ειδικές πολιτικές/στρατιωτικές  μονάδες της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο καλή  οργάνωση και ετοιμότητά τους.