Κατηγορίες
ΚΕΔΑ Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας

Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας

kolimvitirio3Σήμερα Δευτέρα, στις 15:00, θα συνεδριάσει (τακτική συνεδρίαση) το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας, με τα παρακάτω επτά θέματα να έχουν εγγραφεί στην ημερήσια διάταξη:

  1. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη αντικλειδιών για τα ερμάρια στο χώρο των αποδυτηρίων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
  1. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη ανταλλακτικών  και αναλώσιμων υλικών για την επισκευή & συντήρηση μηχανοκίνητου και χειροκίνητου χλοοκοπτικού – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.

  1. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη υλικών για την επισκευή & συντήρηση εγκαταστάσεων στον ευρύτερο χώρο του ΔΑΚ Αλεξάνδρειας –– Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
  1. Λήψη απόφασης για την παροχή ή μη υπηρεσιών για την ηχητική κάλυψη της πολιτιστικής εκδήλωσης ‘’πανήγυρης’’ για τον εορτασμό των Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου στις 11/05/2015 – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
  1. Λήψη απόφασης για την παροχή ή μη υπηρεσιών για τη δημιουργία φόρμας συνοδευτικού εντύπου εντάλματος – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
  1. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη ηλεκτρολογικού υλικού για την  επισκευή & συντήρηση των W.C. Δημοτικού  Αμφιθεάτρου  και των αποδυτηρίων του ΔΑΚ Αλεξάνδρειας –– Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
  1. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη ειδών φιλοξενίας για την πραγματοποίηση της πολιτιστικής εκδήλωσης  ‘’19 Συνάντηση Χορωδιών Δήμου Αλεξάνδρειας’’ στις 10/05/2015 –  Έγκριση διάθεσης πίστωσης.