Κατηγορίες
διάφορα

Οι Alexandrian’s στο Νεστόριο; Πως θα τους ακούσετε – πως θα ψηφίσετε

alexandriansbandΓια το Νεστόριο και το river party που γίνεται εκεί τα τελευταία 36 χρόνια όλο και κάτι όλοι μας έχουμε ακούσει. Φέτος, στην 37η χρονιά του το party είναι προγραμματισμένο να γίνει από 29 Ιουλίου μέχρι 2 Αυγούστου 2015. Τη στιγμή αυτή υπάρχει ένας διαγωνισμός που δίνει συμμετοχή σε συγκροτήματα, το “Into the jungle stage @ 37o river party“. Σε αυτόν συμμετέχουν συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα και τα 5 συγκροτήματα με τις περισσότερες ψήφους ανεβαίνουν πάνω στην σκηνή του river party.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν και οι Alexandrian’s. Δικά μας παιδιά, της περιοχής. Αυτό όμως δεν λέει τίποτε από μόνο του και η ψήφος είναι σημαντική, οτιδήποτε κι αν ψηφίζουμε. Όμως, ο ήχος τους είναι εξαιρετικός, όποτε τους έχουμε ακούσει. Πολλοί τους έχουμε ακούσει, κάποιοι ίσως όχι.

Είτε σε μαγαζιά που παίζουν, είτε σε εκδηλώσεις (π.χ. είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τη Θένια, την τραγουδίστρια του συγκροτήματος, στην Αστερούπολη στο Πλατύ).

Η διαδικασία για την ψηφοφορία είναι πολύ απλή! Μπείτε στον λογαριασμό σας στο fb, πατήστε ΕΔΩ (για το link – ή αναζητήστε το “Into the jungle stage @ 37o river party” και μεταξύ των video θα βρείτε αυτό των Alexandrian’s. Δείτε, ακούστε και συστήνουμε να πατήστε vote! Ο κάθε λογαριασμός έχει την δυνατότητα να δίνει μια ψήφο ΚΑΘΕ μέρα μέχρι τις 27 του μήνα!