Κατηγορίες
παιδεία

Δραστηριότητες στο Μικτό Κέντρο ΑΜΕΑ “Τα Παιδιά της Άνοιξης”

tpa20150512* Την Τρίτη 5 Μαΐου το χώρο του Μικτού Κέντρου ΑμεΑ “Τα Παιδιά της Άνοιξης” και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας επισκέφθηκε η κ. Κλεάρχου Κατερίνα, προκειμένου να δραματοποιήσει παραμύθι.

Το προσωπικό και οι εκπαιδευόμενοι ευχαριστούν θερμά την κ. Κλεάρχου για την αφιλοκερδή παρουσία της και ελπίζουν σε μια νέα συνάντηση.

* Την Παρασκευή 8 Μαΐου η Πηγή Δεβετζή μαζί με τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Κωνσταντινίδη και Νίκο Λιόλιο και παράγοντες από την ομάδα του Άρη πραγματοποίησαν προγραμματισμένη επίσκεψη στο χώρο του Μικτού Κέντρου ΑμεΑ “Τα Παιδιά της Άνοιξης”.

Οι αθλητές αφού μίλησαν στους εκπαιδευόμενους του Κέντρου για τα οφέλη της άθλησης και τη σημασία του εθελοντισμού, τους μοίρασαν δώρα. Το Κέντρο ευχαριστεί θερμά την Πηγή Δεβετζή και τους εκπροσώπους του Άρη για την επίσκεψή τους και για την προσφορά των δώρων.

tpa20150512-2* Στις 4 και 11 Μαΐου η μουσειολόγος Φώτω Παπαργυρούδη επισκέφθηκε το Μικτό Κέντρο ΑμεΑ “Τα Παιδιά της Άνοιξης” στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος “ΜΕΔΟΥΣΑ”, που υλοποιείται από το Αρχαιολογικό Μουσείο Βεροίας. Το θέμα της δράσης ήταν ο μύθος της Μέδουσας και πλαισιώθηκε από παιχνίδια δραματοποίησης. Η συμμετοχή των εκπαιδευομένων του Κέντρου στο πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψή τους στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Παπαργυρούδη για την υλοποίηση της δράσης και τη συνεργασία.